cookie-og-privatlivspolitik
Her ses prins Joachim med sin hustru, prinsesse Marie, og parrets fælles børn, prins Henrik på 11 år og 8-årige prinsesse Athena, samt sine to sønner fra ægteskabet med grevinde Alexandra, prins Nikolai på 20 og 17-årige prins Felix. (Arkivfoto)
Her ses prins Joachim med sin hustru, prinsesse Marie, og parrets fælles børn, prins Henrik på 11 år og 8-årige prinsesse Athena, samt sine to sønner fra ægteskabet med grevinde Alexandra, prins Nikolai på 20 og 17-årige prins Felix. (Arkivfoto)
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Gossip

Bekymret prinsesse Marie til Joachim: Du må isolere dig fra os

Prins Joachim og familien er tilbage i Paris, hvor han har genoptaget det fysiske fremmøde på sin uddannelse.
14. maj 2020 kl. 10:41 Af Ritzau

Annonce

Sidste sommer rykkede prins Joachim, prinsesse Marie og parrets to børn, prins Henrik og prinsesse Athena, til Paris, hvor prins Joachim skulle gennemgå den højest rangerede lederuddannelse i det franske militær.

Men opholdet stoppede brat, da coronavirusset brød ud og især hærgede store dele af Frankrig.

Samtidig udviste prins Henrik sygdomstegn, som skulle undersøges nærmere, og det var familien mest tryg ved foregik på Rigshospitalet i København. Det var ikke coronavirus, men symptomer fra lilleprinsens astmatiske bronkitis.

Trods de triste omstændigheder betød tilbageflytningen til København mere frihed for familien, fortæller prinseparret i et interview med Billed-Bladet.

- Det er også svært at holde børn inden døre hele tiden i så lang tid. Men vi må holde afstand og passe meget på. Det tager jeg meget, meget alvorligt. Vi skal tage denne forfærdelige virus alvorligt, siger prinsesse Marie til ugebladet.

I weekenden rejste den kongelige kvartet tilbage til Paris, hvor en helt ny hverdag venter.

Familien skal iføre sig masker og handsker, og bare de skal så meget som ud at købe en liter mælk, skal de registrere deres gøren og laden og underskrive det på tro og love.

Prinsesse Marie udtrykker i interviewet med Billed-Bladet også bekymring for, at prins Joachim skal samles med sine medstuderende igen.

- Jeg tror, vi må lave et værelse til dig derhjemme, hvor du må isolere dig fra os, siger hun i interviewet henvendt til prins Joachim, hvorefter han forsikrer hende, at han passer meget på.

Familien har nydt at opholde sig på først Amalienborg Slot og senere Schackenborg Slot i Møgeltønder og kunne gå en tur ude i naturen. Noget, som man måske har taget for givet før.

Heldigvis har parrets to børn, 11-årige Henrik og 8-årige prinsesse Athena, været tapre.

- Midt i alt det her - med alt, der er sket - har de været gode, lyder det fra den 44-årige franskfødte prinsesse, som blev gift med 50-årige prins Joachim i 2008.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.23

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce