cookie-og-privatlivspolitik
Sådan så det ud, da Britt Bendixen havde givet sine allersidste point i "Vild med dans".

2

Billeder

Sådan så det ud, da Britt Bendixen havde givet sine allersidste point i "Vild med dans".
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Gossip

Berørt Britt Bendixen: Nok er nok

Efter 17 sæsoner i "Vild med dans" er det slut med at bedømme kendissers kunnen udi dansens verden for den 79-årige dommerveteran Britt Bendixen.
27. november 2021 kl. 12:00 Af Ritzau

Det var ikke kun sangeren Jimilian og hans dansepartner Asta Björk, der modtog stående ovationer til finalen i "Vild med dans".

Det gjorde dansedommeren Britt Bendixen også. Hun takker nemlig af efter 17 sæsoner bag dommerbordet i en alder af 79 år.

- Det har været en fantastisk aften. Jeg havde måske troet, at det ville blive vemodigt. Men det er det altså ikke. Det vil det måske være næste sæson, når de starter, og der sidder en eller anden ung, lækker model i min stol. Men det tror jeg nu ikke, siger Britt Bendixen og fortsætter:

- Jeg er meget glad for, sådan som det har været. Jeg har været glad for alle 17 år. Men nok er nok, og nu synes jeg, at der er nogle nye, unge kræfter, der skal have chance og mod.

Dansedronningens afdansningsbal i "Vild med dans" blev markeret af showets to værtinder, Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller, som havde samlet en potpourri fra hendes dommerkommentarer gennem tiden.

Annonce

Og det kom fuldstændig bag på hovedpersonen selv.

- Jeg anede ikke, jeg ville blive hædret på den måde. Jeg er ikke selvglad, og jeg forventer ikke ros på den måde, så det var overvældende, og jeg fik tårer i øjnene. Men jeg prøvede selvfølgelig at skjule det, lyder det fra Britt Bendixen.

- Jeg synes, det var alt for flot. Men jeg er selvfølgelig stolt og lykkelig og glad for at blive hyldet på den måde.

Britt Bendixen takkede af med at sende titaller i retning af Jimilian og Asta Björk, som også imponerede resten af dommerbordet og ikke mindst seerne, som sendte dem øverst på sejrsskamlen som vindere af "Vild med dans" 2021.

Britt Bendixen har siddet bag dommerbordet, siden første sæson af "Vild med dans" havde premiere i 2005 - dog med undtagelse af sæson 16 i 2019, da hun var sygemeldt efter en stor hjerteoperation.

Annonce

Ind vikarierede den dobbelte Vild med dans-vinder Marianne Eihilt, som siden har sluttet sig fast til dommerpanelet, som fuldendes af Jens Werner, Anne Laxholm og Nikolaj Hübbe. Og Britt Bendixen håber, at de fortsætter som dommerkvartet.

- Jeg synes, alle dommerne er fantastiske. Hübbe er genial, Marianne, min afløser, er så dygtig, Jens Werner er fantastisk, og Anne Laxholm er min fredagsveninde.

- De er så vidende, så kompetente - og indimellem er de heldigvis også morsomme, slutter den bebrillede dansedronning.

"Vild med dans" vender tilbage næste år, men altså uden Britt Bendixen bag dommerbordet.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE