cookie-og-privatlivspolitik
Løvens hule-kendis Birgit Aaby og Frederik Nonnemann røg i omdans i "Vild med dans".
Løvens hule-kendis Birgit Aaby og Frederik Nonnemann røg i omdans i "Vild med dans".
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Gossip

Birgit Aaby efter omdans: Jeg er lidt tungere i røven

Iværksætteren Birgit Aaby røg i omdans mod Anne Dorte Michelsen. De har alderen til fælles.
21. september 2019 kl. 09:00 Af Ritzau

Annonce

Fredag aften var det alvor for de 12 "Vild med dans"-par. Modsat sidste fredag, hvor alle par var fredede, skulle der nemlig stemmes en nydanser og en professionel partner hjem.

I den såkaldte dødsbanan, hvor parrene samler sig i en række på gulvet, kunne iværksætteren Birgit Aaby se den ene efter den anden af sine konkurrenter ånde lettet op, da de blev råbt op af værtinderne Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller, fordi de var stemt videre af seerne.

Da der til sidst var tre par tilbage, hvoraf to skulle i omdans, kunne hun kun lukke øjnene og håbe, hendes navn ville blive råbt op.

- Det er det mest forfærdelige. Man står tre tilbage, og man tænker bare, "Bare det er mig, bare det er mig". Men det var så ikke mig, siger Birgit Aaby.

Hun røg nemlig i omdans mod sangerinden Anne Dorte Michelsen. Seerne valgte i sidste ende at beholde iværksætteren i konkurrencen, men oplevelsen har sat sine spor.

- Jeg er meget spændt på, hvordan det bliver næste uge, om jeg kan lægge det bag mig, eller om det bare bliver endnu værre, siger Birgit Aaby, der danser med den professionelle danser Frederik Nonnemann i programmet.

Anne Dorte Michelsen var med sine 61 år alderspræsident i årets "Vild med dans". Nu er det den 51-årige Birgit Aaby, der er den ældste af deltagerne. Hun kan godt mærke, at hun har flere år på bagen end sine konkurrenter.

- Uanset hvordan man vender og drejer det, så er jeg bare 20 år ældre end alle de andre. Så Frederik har mere at kæmpe med. Jeg er lidt tungere i røven, sådan er det bare. Derfor skal vi arbejde lidt hårdere, fortæller Birgit Aaby.

Hendes partner medgiver, at det er mere udfordrende, jo længere man kommer op i årene.

- Det er bare sværere, når man ikke er midt i 30'er eller under. Når man er yngre, ved man ikke, hvad skader betyder endnu. Jo ældre man bliver, jo mere skal man passe på med sin krop og komme ind i en motionsrytme, siger han.

På fredag skal Birgit Aaby og Frederik Nonnemann danse quickstep. "Vild med dans" sendes på TV2 klokken 20.00.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Endelig ændres voldtægtsparagraffen 23. februar 2020 kl. 21.40

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

Annonce