cookie-og-privatlivspolitik
Få dage inde i 2021 annoncerede Frida Brygmann, at hun og kæresten Nima Zamani skulle være forældre, og nu er den lille purk så kommet til verden. (Arkivfoto)
Få dage inde i 2021 annoncerede Frida Brygmann, at hun og kæresten Nima Zamani skulle være forældre, og nu er den lille purk så kommet til verden. (Arkivfoto)
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Gossip

Brygmann-dynastiet udvidet: Kendispar er blevet forældre

Sangerinde og manuskriptforfatter Frida Brygmann er blevet mor til en lille dreng sammen med sin kendte kæreste, radiovært og klummeskribent Nima Zamani.
20. juli 2021 kl. 18:34 Af Ritzau

Multientertaineren Martin Brygmann kan føje endnu en titel til sit cv.

Han er nemlig blevet morfar for første gang, efter at hans celebre datter, sangerinden og manuskriptforfatteren Frida Brygmann, og kendte svigersøn, debattør, klummeskribent og radiovært Nima Zamani, er blevet forældre.

Parrets lille purk er nemlig kommet til verden, afslører Frida Brygmann på Facebook.

- Monty Hilarius Zamani Brygmann. Mit liv tog en drejning søndag den 18. juli. Jeg har ikke ord for, hvor højt jeg elsker ham og hvor højt jeg elsker hans far, skriver Frida Brygmann på det sociale medie.

Parret annoncerede graviditeten i begyndelsen af 2021 efter godt et års forhold.

Annonce

- Det var ikke planlagt, men det var heller ikke ikke-planlagt. Vi er meget glade for det, sagde Nima Zamani efterfølgende til Ekstra Bladet.

- Ingen af os er planlægningsmennesker, men vi glæder os, og nu skal vi jo til at flytte i en ny og større lejlighed og have fat på en barnevogn og de ting, man ellers skal, sagde han videre til avisen.

Den lille ny er blevet født ind i en kunstnerisk familie.

Frida Brygmanns mor er nemlig dramatikeren Line Knutzon, hendes morfar er skuespilleren Lars Knutzon, hendes onkel er skuespilleren Lars Brygmann - og så er hendes far som nævnt Martin Brygmann, der i juli fortalte, hvor han meget han så frem til sin kommende rolle som morfar.

- Det er meget spændende, og jeg glæder mig meget! Jeg har jo fem børn og har fået dem, jeg skulle have. Den yngste er seks år, og den ældste er 31 år, så nu må depechen gives videre, sagde han til Ritzau.

Annonce

Frida Brygmann er især kendt for at synge titelmelodien til "Tinkas juleeventyr" sammen med Burhan G.

Men senest har hun især gjort sig bemærket for sit samarbejde med Sofie Linde på showet "Linde på bjerget" og i udarbejdelsen af manuskriptet til den seneste Zulu Comedy Galla.

Nima Zamani er især kendt som en af stemmerne på det hedengangne Radio24syv, men den nybagte far har tidligere fortalt, at han håbede, den lille ny ikke ville gå direkte i hans fodspor.

- Mit liv har handlet meget om mig, og jeg glæder mig bare til, at det ikke skal handle om mig mere. Nu skal det handle om den lille baby, som forhåbentlig ikke bliver debattør, sagde han til Ekstra Bladet i begyndelsen af januar.

Se Facebook-opslaget her:

Annonce

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10158273298137843&set=a.10150109709677843

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE