cookie-og-privatlivspolitik
Sommeren byder på flytning og forelskelse for Caroline Fleming. Hun har nemlig fundet sammen med forretningsmanden Carsten Friis. (Arkivfoto)
Sommeren byder på flytning og forelskelse for Caroline Fleming. Hun har nemlig fundet sammen med forretningsmanden Carsten Friis. (Arkivfoto)
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Gossip

Caroline Fleming flytter fra Joachims palæ: Det er med tungt hjerte

Den kendte mediepersonlighed rykker videre efter godt et år i de royale gemakker.
26. juni 2020 kl. 11:18 Af Ritzau

Annonce

Efter 25 år i England flyttede den forhenværende baronesse Caroline Fleming sidste år tilbage til Danmark og direkte ind i prins Joachim og prinsesse Maries palæ nord for København, som stod ledigt, da den royale familie rykkede til Frankrig.

Der har den 44-årige mediepersonlighed boet siden april 2019, men præcis efter et år kunne BT dette forår berette, at Caroline Fleming havde købt sin egen villa i Hellerup til intet mindre end 24,5 millioner kroner.

Og på Instagram afslører Caroline Fleming, at tiden er kommet til at rykke videre fra de royale gemakker.

- Vi har virkelig elsket at bo her, og det er med tunge hjerter, at vi siger farvel. Jeg har pakket utallige kasser de sidste mange uger, og vi er næsten klar til vores næste eventyr og meget gerne mere søvn. Jeg kører på meget få timers søvn pt., skriver Caroline Fleming til et billede fra palæet.

Villaen, der ifølge BT's oplysninger er 227 kvadratmeter stor, har syv værelser.

Dermed er der masser af plads til familien, der består af niårige Nicholas, som Caroline Fleming har fra forholdet med fodboldspilleren Nicklas Bendtner, og af 16-årige Alexander og 13-årige Josephine, som hun fik under ægteskabet med britiske Rory Fleming, som tilhører en af de rigeste familie i England, og som også er nevø til James Bond-forfatteren Ian Fleming.

Caroline Fleming har siden fundet kærligheden med forretningsmanden Carsten Friis, som hun har været venner med gennem mange år, inden relationen udviklede sig i den romantiske retning.

Selv om Caroline Fleming flytter ud af den royale villa, rykker prins Joachim, prinsesse Marie og parrets to børn, prins Henrik og prinsesse Athena, ikke tilbage lige foreløbigt.

Den 1. september tiltræder prins Joachim stillingen som forsvarsattaché i den franske hovedstad, Paris.

Stillingen besættes tre år med mulighed for forlængelse, oplyste Forsvarsministeriet i juni.

Se billedet her: https://www.instagram.com/p/CB3uysNBa0H/
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce