cookie-og-privatlivspolitik
Katrine Muff og Johannes Langkilde er det nye makkerpar, når danskerne igen kan mødes om en times fællessang fra fredag den 22. januar.
Katrine Muff og Johannes Langkilde er det nye makkerpar, når danskerne igen kan mødes om en times fællessang fra fredag den 22. januar.
Foto: Agnete Schlichtkrull/Free

Gossip

DR afslører: De skal erstatte Philip Faber og Mads Steffensen

Johannes Langkilde og Katrine Muff står fremover i front for det populære program "Fællessang - hver for sig".
11. januar 2021 kl. 17:08 Af Ritzau

Annonce

Der kommer nye toner på DR, efter at stationens populære profil Mads Steffensen meddelte sit stop til fordel for et nyt job på Podimo.

Nyhedsværten Johannes Langkilde overtager nemlig nu værtstjansen på DR's populære program "Fællessang - hver for sig", som opstod under den første coronanedlukning i foråret 2020.

Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

- Som seer har jeg selv tænkt, at programmet var lige, hvad man havde brug for, siger Johannes Langkilde i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Jeg er selv et ekstremt socialt menneske og har brug for fællesskab, så i en tid, hvor der er lagt låg på det, synes jeg, at fællessang skaber et rum for, at man stadig kan være sammen hver for sig.

Selv om vi normalt kender ham fra "TV-Avisen", har han også en musikalsk baggrund.

- Da jeg var yngre, troede jeg, at jeg skulle skabe mig et liv som musiker, og jeg var da også kort forbi et jazzkonservatorie, men jeg interesserede mig jo også meget for tv og nyheder. Derfor endte jeg med at beslutte, at musikken var bedre som en hobby, fortæller Johannes Langkilde.

- Så at få lov til at kombinere min rolle som vært og min passion for musik er fantastisk. Det er, som om der nu bliver bundet en sløjfe på det hele, lyder det fra DR-profilen.

Også Phillip Fabers afløser er fundet - den uhyre populære pianist vender nemlig tilbage til sit job som dirigent for DR Pigekoret

Fremover skal musikeren Katrine Muff styre tangenterne.

Hun har sunget i kirkekor i 14 år og har sunget kor for etablerede navne som Oh Land, When Saints Go Machine og Hanne Boel.

Desuden arbejder hun som højskolelærer og var sidste år vært og sangcoach i DR-programmet "Fra skrål til skønsang".

- Jeg glæder mig helt vildt, for jeg elsker virkelig fællessang. Jeg har jo fulgt, hvordan Phillip Faber har styret slagets gang, og hvordan han er blevet danskernes ven, så nu håber jeg bare, at de har plads til en ven mere, siger hun i pressemeddelelsen.

"Fællessang - hver for sig" kan ses på DR fra fredag den 22. januar.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce