cookie-og-privatlivspolitik
Sofie Østergaard gemte på en sød hemmelighed, da hun troppede op på den røde løber ved Zulu Awards i foråret 2021 med sin kæreste, journalist og tidligere betjent Sebastian Richelsen. (Arkivfoto)
Sofie Østergaard gemte på en sød hemmelighed, da hun troppede op på den røde løber ved Zulu Awards i foråret 2021 med sin kæreste, journalist og tidligere betjent Sebastian Richelsen. (Arkivfoto)
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Gossip

DR-vært mor igen: Fødte på badeværelset

"Versus"-værten Sofie Østergaard og hendes kæreste, den tidligere politibetjent Sebastian Richelsen, er blevet forældre for tredje gang.
16. oktober 2021 kl. 11:01 Af Ritzau

Den kendte DR-vært på underholdningsprogrammet "Versus", Sofie Østergaard, er sammen med sin kæreste, tv-vært og tidligere politibetjent Sebastian Richelsen, blevet forældre for tredje gang.

Maven gemte på en lille pige, som kom noget hæsblæsende til verden, afslører Sofie Østergaard på Instagram.

- Det blev en hektisk, hurtig og uplanlagt hjemmefødsel på vores badeværelse. Men takket være gode venner, falckredderne og ikke mindst den vildeste far og fødselshjælper af dem alle, Sebastian Richelsen, har vi alle fem det godt!, lyder opdateringen.

Parret har i forvejen sønnerne Villy på fem år og Geo på tre år.

Da hun i begyndelsen af juni valgte at offentliggøre sin graviditet på Instagram, skete det med et billedet af den spirende babybule med armene kærligt placeret om den.

Annonce

Som tekst til billedet skrev Sofie Østergaard:

- I alt hvad jeg laver, lægger jeg dedikation og hjerteblod. Men jeg må indrømme, at enkelte projekter er fyldt med en smule mere kærlighed end andre.

- Det er tilfældet med mit kommende projekt, som vi lancerer i efteråret. Jeg har skabt det i kærligt samarbejde med Sebastian Richelsen og forventer, at det bliver akkurat så succesfuldt som vores to tidligere projekter!, skrev Sofie Østergaard.

Den 39-årige tv-vært har i løbet af sin karriere flere gange arbejdet med formidling af tv til børn på Ramasjang og DR Ultra.

Sofie Østergaards kæreste, Sebastian Richelsen, er kendt som vært på flere krimiprogrammer på Kanal 5 og discovery+.

Annonce

Sebastian Richelsen har også været vært på "Politiradio", som blev sendt på Radio24syv.

Han har en fortid i politiet, inden han uddannede sig til journalist.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Folketidende er i vinter dvale. 06. december 2021 kl. 12.15

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen har… 06. december 2021 kl. 12.04

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

Annonce

ANNONCE