cookie-og-privatlivspolitik
Efter et intenst forløb i "Vild med dans" skal Albert Rosin Harson i gang med et nyt filmprojekt i januar, mens Jenna Bagge vender tilbage til sit job som lærer på en efterskole.
Efter et intenst forløb i "Vild med dans" skal Albert Rosin Harson i gang med et nyt filmprojekt i januar, mens Jenna Bagge vender tilbage til sit job som lærer på en efterskole.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Gossip

Danse-Jenna: Jeg har vundet Albert

Albert Rosin Harson og Jenna Bagge har vundet noget langt vigtigere end titlen og trofæet i "Vild med dans".
20. december 2020 kl. 07:30 Af Ritzau

Selv om skuespilleren Albert Rosin Harson og dansepartneren Jenna Bagge hverken har været dommernes eller bookmakernes favoritter gennem årets "Vild med dans", så markerede parret i den grad til lørdagens finale, hvorfor de var kommet så langt.

Som det eneste af finaleparrene fik Albert Rosin Harson og Jenna Bagge topkarakterer af samtlige dommere for deres freestyle, og det var kronen på værket efter 12 uger, hvor de ellers ikke blev spået mange chancer.

Samlet set endte parret på andenpladsen kun overgået af Badehotellet-stjernen Merete Mærkedahl og dansepartneren Thomas Evers Poulsen, som havde seernes sms-opbakning.

- Jeg er bare så glad for, at vi fik lov til at danse den freestyle. Det, synes jeg faktisk, er en sejr i sig selv, lyder det fra Jenna Bagge.

- Det var drømmen for mig at nå til finalen, og så var det helt okay at få en andenplads. Jeg følte allerede, at jeg havde vundet, fordi jeg fik Albert, siger den 31-årige danser.

Annonce

Danseparret er ofte blevet spurgt, om de er blevet kærester, men afviser og understreger, at de har fået et venskab for livet.

- Jeg synes, det er ærgerligt, at vi ikke skal danse sammen mere, fordi det er det, der har bundet os sammen, lyder det fra Albert Rosin Harson.

- Men selv om der ikke længere er nogen kontrakt, der siger, at vi skal mødes der og der og skal dét og dét, så er jeg 100 procent sikker på, at vi kommer til at se hinanden meget mere i fremtiden, siger den 18-årige skuespiller.

"Vild med dans" vender tilbage med sin 18. sæson i efteråret 2021.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce

ANNONCE