cookie-og-privatlivspolitik
Den danske deltager Leonora Colmor Jepsen interviewes på den røde løber ved åbningen af Eurovision i Tel Aviv i Israel søndag den 12. maj 2019.
Den danske deltager Leonora Colmor Jepsen interviewes på den røde løber ved åbningen af Eurovision i Tel Aviv i Israel søndag den 12. maj 2019.
Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Gossip

Danske Leonora skyder Eurovision-festen i gang i Tel Aviv

Søndag aften festede de 41 deltagere, der skal konkurrere om at vinde Eurovision. Men nu er det alvor.
12. maj 2019 kl. 21:32

Annonce

Solen var så småt begyndt at gå ned, da startskuddet til en helt særlig tradition i Eurovision søndag aften lød.

Her gik de i år 41 deltagende landes artister nemlig ned ad en alenlang orange løber og hilste på presse og fans forud for en uge, hvor alting kommer til at stå i Det Internationale Melodi Grand Prix' tegn.

20-årige Leonora, der repræsenterer Danmark i år, var også at finde på løberen, der var rullet ud ved Habima-pladsen i det centrale Tel Aviv.

- Det er dejligt at være her, men der sker noget hele tiden. Der er meget travlt, sagde hun på løberen, hvor fans og presse gjorde det svært for hende at gå mere end en meter ad gangen, før hun blev bedt om interviews og selfies.

- De spørger mig om alt muligt om min sang, om hvordan mine dage i Tel Aviv har været, og hvad jeg synes, om deres landes sange, sagde hun.

Der er lagt op til et stramt program for den danske sangerinde i den kommende uge. Ud over scenetjek og sangprøver, skal hun også optræde hos den danske ambassadør og mødes med en gruppe af de tilrejsende danske fans, der er kommet til Tel Aviv for at heppe på det danske håb.

Torsdag aften går hun på scenen i den israelske by for at prøve at synge Danmark videre til finalen. Her finder den anden af to semifinaler nemlig sted. Den første finder sted allerede tirsdag, og her skal vores nordiske naboer Island og Finland blandt andet dyste.

Leonora skal med sangen "Love Is Forever" konkurrere med blandt andet Norge og Sverige om en finaleplads, og her er især Sverige spået gode odds med John Lundvik og sangen "Too Late For Love", der allerede har været lidt af et radiohit i blandt andet Danmark.

Bookmakerne er dog rimeligt optimistiske i troen på, at den danske repræsentant også vil klare sig videre til finalen. Sangen "Love Is Forever" blev valgt af de danske melodigrandprix-seere og en fagjury, da den danske sangkonkurrence fandt sted i februar i Herning.

Semifinalerne og finalen i Eurovision sendes på DR1.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang asfalt i… 13. august 2020 kl. 07.43

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

Annonce