cookie-og-privatlivspolitik
Ægteparret Keld og Hilda Heick bliver værter i en ny DR-serie, der sendes fra lørdag, hvor de skal teste en masse ny teknologi - som robotter, selvkørende biler, toiletter og smarte vaskemaskiner.
Ægteparret Keld og Hilda Heick bliver værter i en ny DR-serie, der sendes fra lørdag, hvor de skal teste en masse ny teknologi - som robotter, selvkørende biler, toiletter og smarte vaskemaskiner.
Foto: Uffe Weng/Free

Gossip

Dansktop-legender skal teste toiletter og robotter i ny DR-serie

I programmet "Keld og Hilda tester fremtiden" flytter dansktopparret ind i et moderne teknologihus.
01. juli 2020 kl. 14:02 Af Ritzau

Annonce

En bil, der kan parkere og overhale af sig selv. Et toilet, der kan tørre og vaske. Og en computer, der kan lave musik på niveau med mennesker.

Det er alt sammen spritnye teknologier, som dansktopparret Keld og Hilda skal afprøve i en ny DR-serie. "Keld og Hilda tester fremtiden" får premiere denne weekend.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

- Keld, Hilda og hunden Bertil siger i en uge farvel til de vante rammer og den trygge hverdag fra boligen i Vedbæk. I stedet har de sagt ja til at lade sig overraske og udfordre af alverdens teknologi, skriver DR om programserien.

Keld og Hilda Heick, der begge er 74 år, har været en del af den danske musikbranche siden 1960'erne og er stadig aktive musikere.

Som en del af programmet flytter de to - og hunden - ind i et midlertidigt hjem fyldt med moderne teknologi. En bolig, der er skabt som et udstillingshus for teknologi- og byggevirksomheder.

Serien består af seks afsnit og skal ifølge DR give et indblik i den stigende mængde teknologi, som folk møder i hverdagen. Som en selvkørende bil, der får Keld Heicks puls til stige.

- En oplevelse med at køre i en bil, der kan parkere og overhale selv, får Keld til at opbruge sin årskvote af kraftudtryk, skriver DR og tilføjer, at ægteskabet måske også risikerer at blive udfordret en smule:

- Og så tester vi, om det kan lykkes med teknikkens hjælp at gøre Keld overflødig i fremtiden, når Hilda prøver at høre forskel på, om musikken er komponeret af Keld eller af en computer.

Første afsnit af "Keld og Hilda tester fremtiden" kan ses søndag den 5. juli klokken 18 på DR1 og DRTV.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce