cookie-og-privatlivspolitik
Dennis Knudsen har kæmpet bravt for at blive far. Før han fik sønnen Lucas, havde han prøvet lykken med seks forskellige danske kvinder, hvor det af den ene eller anden årsag mislykkedes. Det har han tidligere fortalt til BT. (Arkivfoto)
Dennis Knudsen har kæmpet bravt for at blive far. Før han fik sønnen Lucas, havde han prøvet lykken med seks forskellige danske kvinder, hvor det af den ene eller anden årsag mislykkedes. Det har han tidligere fortalt til BT. (Arkivfoto)
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Gossip

Dennis Knudsen skal være far igen: Har valgt endnu en søn

Det har ikke været smertefrit at nå dertil, fortæller kendisfrisøren til Se og Hør.
06. januar 2021 kl. 10:17 Af Ritzau

Annonce

Seks forskellige kvinder og tyve års frustrationer.

Det var ifølge kendisfrisøren Dennis Knudsen forhistorien, da han omsider kunne juble over at blive far til sønnen Lucas ved hjælp af en amerikansk rugemor i 2019.

Og nu tør den 57-årige stylist godt at råbe højt om en ny babylykke, for han venter nemlig sit andet barn, som efter planen kommer til verden til maj.

Det bekræfter Dennis Knudsen over for Se og Hør.

- Jeg har selv været med til at bestemme kønnet, og det bliver en dreng igen. Man skal tage stilling, inden ægget bliver lagt op, og hvis jeg ikke gjorde det, ville lægen gøre det, forklarer han til ugebladet.

Siden han blev far første gang, har Dennis Knudsen været opsat på, at sønnen Lucas ikke skulle være enebarn.

Det lykkedes faktisk at gøre rugemoren gravid igen. Men desværre gik barnet tabt efter tredje uge. Det skrev BT.

Men nu er rugemoren altså igen gravid, og denne gang er hun halvvejs i graviditeten, så Dennis Knudsen tør derfor godt at glæde sig til endnu en søn på matriklen.

Der er igen benyttet den samme ægdonor og Dennis Knudsens egen sæd. Og det betyder altså, at sønnen Lucas, som snart fylder to år, skal være biologisk storebror.

Det er Dennis Knudsens håb, at de to drenge kan få meget glæde af hinanden og forhåbentlig også dele nogle interesser, siger han til Se og Hør.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce