cookie-og-privatlivspolitik
Go' morgen Danmarks dessertkok Christel Pixi og professionel danser Thomas Evers Poulsen røg fredag ud af "Vild med dans", efter de havde været på gulvet i en samba.
Go' morgen Danmarks dessertkok Christel Pixi og professionel danser Thomas Evers Poulsen røg fredag ud af "Vild med dans", efter de havde været på gulvet i en samba.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Gossip

Dessertkok smidt ud af Vild med dans i historisk aften

Ti par blev til ni, da dessertkok og dj Christel Pixi fredag blev sendt ud af "Vild med dans".
04. oktober 2019 kl. 22:34 Af Ritzau

Annonce

Der var glitrende sten, flagrende frynser og bare tæer på gulvet, da der blev danset rumba, samba, vals og moderne dans i fredagens udgave af "Vild med dans".

Selv om der var lagt op til en festlig fredag, endte det knapt så festligt for dessertkok og dj Christel Pixi og partneren, Thomas Evers Poulsen, der blev stemt ud af konkurrencen efter en omdans mod modellen Oscar Bjerrehuus og hans partner, Asta Björk.

Det er dermed det tredje par, som forlader det populære underholdningsprogram.

Tidligere er sangerinde Anne Dorte Michelsen og hendes partner, Marc Christensen, samt skuespillerinde Marie Bach Hansen og hendes partner, Martin Parnov Reichhard, røget ud af konkurrencen.

Forud for afgørelsen var gået en historisk udgave af danseprogrammet.

For første gang i den danske udgave af programmet var dansekategorien "ønskedans" nemlig på menuen. Her kommer parrene på skift til at vælge, om de vil danse street -, show - eller moderne dans.

I aftenens program var det skuespiller Neel Rønholt og hendes partner, Michael Olesen, samt skuespiller Jakob Fauerby og hans partner, Silas Holst, der skulle vælge mellem de tre danse.

Begge par havde valgt at fremføre en moderne dans og høstede rosende ord fra dommerbordet.

Jakob Fauerby og Silas Holst, scorede 30 i karakterer og dermed aftenens og sæsonens højeste point fra de fire dansedommere.

- Dramaet og interaktionen mellem jer to er fantastisk, lød det fra dommer Anne Laxholm, der også lagde vægt på Jakob Fauerbys flotte fodarbejde.

Kok Umut Sakarya og hans partner, Jenna Bagge, samt tidligere professionel bordtennisspiller Michael Maze og hans partner, Mie Martha Moltke, skrabede til gengæld bunden i dommernes bedømmelse.

Begge par måtte nøjes med 13 i karakterer, men blev reddet af seerne.

Det er 16. sæson, som TV2 sender af det populære underholdningsprogram.

"Vild med dans" sendes hver fredag aften klokken 20.00 på TV2.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce