cookie-og-privatlivspolitik
"No Time to Die" skulle have haft premiere i april 2020, men er blevet udskudt tre gange på grund af coronapandemien. I den nye film vender den franske skuespillerinde Lea Seydoux tilbage i rollen som Madeleine Swann.

2

Billeder

"No Time to Die" skulle have haft premiere i april 2020, men er blevet udskudt tre gange på grund af coronapandemien. I den nye film vender den franske skuespillerinde Lea Seydoux tilbage i rollen som Madeleine Swann.
Foto: Luke Macgregor/Reuters

Gossip

Endelig løftes sløret for Daniel Craigs sidste Bond-film

Med halvandet års forsinkelse får James Bond-filmen "No Time to Die" omsider premiere.
28. september 2021 kl. 07:15 Af Ritzau

Hans navn er Bond. James Bond.

Eller det var det i hvert fald, for med den nye Bond-film, "No Time to Die", sætter skuespilleren Daniel Craig det endegyldige punktum for sin karriere som agent 007.

Tirsdag har den 25. Bond-film omsider verdenspremiere i Royal Albert Hall i London, hvor Daniel Craig også indtager den røde løber. Og torsdag rammer den de danske biografer.

Oprindeligt skulle "No Time to Die" ellers have haft premiere i april sidste år, men filmen har været forfulgt af corona-udskydelser og sort uheld på optagelserne.

Set med danske briller bliver det særligt spændende at se David Dencik udfolde sig i rollen som den russiske videnskabsmand Valdo. Han bliver kidnappet af superskurken Safin spillet af Rami Malek, der slog bredt igennem som Freddie Mercury i "Bohemian Rhapsody".

Annonce

Dansk-svenske David Dencik har tidligere haft internationale roller som i HBO-serien "Chernobyl". Men han har aldrig været med i et projekt med så meget hemmelighedskræmmeri som en Bond-film, fortæller han.

46-årige David Dencik fik også æren af at være med i Daniel Craigs allersidste scene som James Bond.

- Det var ret fedt og ret rørende, fortæller David Dencik og fortsætter:

- Scenen i sig selv var ikke kompliceret, men fordi det var den allersidste dag for ham, var det som at se en æra gå i graven. Efterfølgende holdt han en meget fin og rørende tale, hvor han også selv blev ret rørt.

"No Time to Die" er den femte Bond-film med Daniel Craig i hovedrollen. Og siden han som den syvende skuespiller indtog rollen for første gang i "Casino Royale" i 2006, er historien - som noget helt nyt i Bond-universet - fortsat fra film til film. Tidligere har hver enkelt film stået alene.

Annonce

53-årige Daniel Craig har lavet mange af sine stunts selv. Og det har ikke været uden konsekvenser. Den britiske skuespiller kom nemlig til skade under optagelserne af "No Time to Die" på Jamaica, så han måtte opereres i anklen.

Og det er ikke første gang, han har mærket filmenes action på egen krop. I den forrige film, "Spectre", brækkede han benet og fortsatte optagelserne med en slags eksoskelet uden på sit eget ben.

Selv om James Bond er synonym med agent 007, så er det faktisk ikke tilfældet i "No Time to Die". Han har nemlig trukket sig tilbage, og derfor overgår hans titel til den kvindelige agent Nomi, som spilles af Captain Marvel-stjernen Lashana Lynch.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce

ANNONCE