cookie-og-privatlivspolitik
Fra kvartet til kvintet: Bag dommerbordet i årets "Vild med dans" kommer der foruden Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Britt Bendixen og Jens Werner også til at sidde Marianne Eihilt. (Arkivfoto)

2

Billeder

Fra kvartet til kvintet: Bag dommerbordet i årets "Vild med dans" kommer der foruden Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Britt Bendixen og Jens Werner også til at sidde Marianne Eihilt. (Arkivfoto)
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Gossip

Fem dommere i Vild med dans: Britt Bendixen vender tilbage

Dansedommeren, som sidste år var sygemeldt, gør comeback, mens afløseren Marianne Eihilt også vender tilbage.
22. september 2020 kl. 08:00 Af Ritzau

Annonce

Når kendisser som musikeren Wafande og radioværten Sara Bro går på gulvet i årets udgave af "Vild med dans", er der for første gang i dansedystens danske historie fem dommere, som skal bedømme parrene.

Britt Bendixen, der i sidste sæson ikke var med, da hun gennemgik en stor hjerteoperation, er tilbage, og det samme er Marianne Eihilt, der passede Britt Bendixens plads.

De tre øvrige dommere, Anne Laxholm, Nikolaj Hübbe og Jens Werner, vender også alle tilbage.

Det afslører TV2 i en pressemeddelelse.

- Det faktum, at Britt Bendixen er tilbage i topform, er fantastisk og behøver ikke at betyde, at vi så skal sende nogen hjem, siger TV2's underholdningsredaktør, Thomas Richardt Strøbech, og fortsætter:

- Tværtimod er det helt i programmets ånd, at vi straks dækker op til én mere - selvfølgelig med afstand - så dommerbordets personligheder, der alle har været en del af "Vild med dans"-familien i årevis, kan samles én gang for alle.

En ekstra dommer bag bordet betyder derfor også, at parrene i år kan høste helt op til 50 point.

- I år får vi flere stemmer at høre i konkurrencen, uden det går ud over hverken tempo eller humør. Det kan tilføre konkurrencen et ekstra lag uforudsigelighed og spænding, lyder det videre fra TV2's underholdningsredaktør, Thomas Richardt Strøbech, i pressemeddelelsen.

17. sæson af "Vild med dans" har premiere på TV2 og TV2 den 2. oktober.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.23

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce