cookie-og-privatlivspolitik
- Det er ikke verdens undergang, at vi er ude af "Vild med dans". Men det er fandeme ærgerligt. Det er ikke sejren, som vi er kede, vi ikke har fået. Vi er bare kede af, at vi ikke får lov til at gøre det her færdigt og slå en rigtig fin sløjfe omkring oplevelsen, lyder det fra Micki Cheng.

2

Billeder

- Det er ikke verdens undergang, at vi er ude af "Vild med dans". Men det er fandeme ærgerligt. Det er ikke sejren, som vi er kede, vi ikke har fået. Vi er bare kede af, at vi ikke får lov til at gøre det her færdigt og slå en rigtig fin sløjfe omkring oplevelsen, lyder det fra Micki Cheng.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Gossip

Grædefærdig Micki: Jenna er blevet min familie

Der bliver knyttet tætte bånd i "Vild med dans". Men efter semifinale-exittet må Micki Cheng og Jenna Bagge til at undvære hinanden efter et intenst forløb.
20. november 2021 kl. 08:00 Af Ritzau

Siden august har kagekendissen Micki Cheng og den professionelle danser Jenna Bagge været uadskillelige.

Men efter fredagens exit i "Vild med dans" og et farvel til en af de eftertragtede finalepladser, må danseparret nu undvære hinanden.

- Vi er kommet så tæt på hinanden. Tre måneder lyder ikke af meget. Men når man ser hinanden hver eneste dag, og fordi jeg bor i Jylland, og Jenna bor her, er Jenna jo blevet min familie, som jeg har herovre, siger Micki Cheng.

- Det bliver mærkeligt, at vi ikke længere skal se hinanden hver dag, siger han tydeligt berørt.

Det samme er Jenna Bagge, som har tårer trillende ned ad kinderne.

Annonce

- Jeg græder slet ikke af skuffelse over, at vi ikke kom videre, men fordi det er hårdt, at vi skal sige lidt farvel til at ses. Man kommer til at savne hinanden, når man har været så meget sammen. Det har været sjovt og hårdt, og det har vi bare kæmpet igennem sammen, siger Jenna Bagge og må tørre øjnene.

- Micki har passet megagodt på mig. Vi er megagode venner og har noget helt særligt sammen, som jeg ikke engang ved, hvordan man helt skal forklare, siger hun grådkvalt.

Trods det tårevædede exit og et farvel til finalepladsen er især Micki Cheng overrasket over, at de er nået hele vejen til semifinalen.

- Jennas tålmodighed og entusiasme vækker en danseglæde, jeg ikke vidste, jeg havde. Jeg er blevet sindssygt vild med at danse. Jeg kunne ikke have gjort det uden at have Jenna til at vejlede, skubbe, presse og piske mig, siger Micki Cheng og fortsætter:

- Jeg gik jo ind i programmet med frygt for, at jeg ville være en af dem, der røg ud allerførst. Hvis jeg går i byen eller er på klub, er jeg den, der har siddet i hjørnet med min drink. Men jeg tror måske, jeg tager nogle sambamoves med mig - i hvert fald ryste røv-delen, som jeg selv fandt på.

Annonce

Med Micki Cheng og Jenna Bagge ude af "Vild med dans" står årets finalebrag mellem svømmer Pernille Blume og partner Morten Kjeldgaard, sanger Jimilian og partner Asta Björk samt tv-vært Lise Rønne og hendes partner, Silas Holst.

- Det er jo ikke verdens undergang, at vi er ude af "Vild med dans". Men det er fandeme ærgerligt, siger Micki Cheng.

- Det er ikke sejren, som vi er kede, vi ikke har fået. Vi er bare kede af, at vi ikke får lov til at gøre det her færdigt og slå en rigtig fin sløjfe omkring oplevelsen.

Finalen i "Vild med dans" 2021 løber af stablen fredag klokken 20 på TV 2.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE