cookie-og-privatlivspolitik
Desuden var bruden iført en smaragdgrøn tiara, som hun havde lånt af sin farmor, Storbritanniens monark, dronning Elizabeth, mens øreringene, hun bar, var en gave fra Jack Brooksbank. (Arkivfoto)

3

Billeder

Desuden var bruden iført en smaragdgrøn tiara, som hun havde lånt af sin farmor, Storbritanniens monark, dronning Elizabeth, mens øreringene, hun bar, var en gave fra Jack Brooksbank. (Arkivfoto)
Foto: Pool/Reuters

Gossip

Gravid prinsesse deler private billeder fra sit forhold

Prinsesse Eugenie af Storbritannien har netop fejret to-års bryllupsdag med Jack Brooksbank.
13. oktober 2020 kl. 14:28 Af Ritzau

Annonce

Prinsesse Eugenie af Storbritannien mødte sit livs kærlighed, Jack Brooksbank, gennem fælles venner på en skiferie i Schweiz tilbage i 2010.

Efter otte års forhold faldt den borgerlige forretningsmand på knæ for sin prinsesse midt i Nicaragua, hvor parret ferierede i begyndelsen af 2018.

Senere samme år blev parret gift. Det skete den 12. oktober 2018 i St. George Chapel på Windsor Castle.

I anledning af parrets bomuldsbryllup har prinsesse Eugenie delt en række private billeder foreviget af parret gennem deres forhold.

- Det har været de bedste to år gift med dig og ti år sammen i alt. Altid gode minder, min elskede Jack, skriver prinsessen til den romantiske billedkavalkade, som er akkompagneret af nummeret "Baby It's You" af gruppen London Grammar.

De fleste af billederne er selfies, som parret har knipset på rejser sammen, i skoven og foran en solnedgang, men der er også et par bryllupsbilleder iblandt.

Den 32-årige prinsesse og hendes 34-årige gemal brugte ligeledes noget så moderne som Instagram til at annoncere, at de venter deres første barn.

- Jack og jeg glæder os så meget til 2021, lød teksten til billedet af en par små sko i babystørrelse tidligere dette efterår.

Prinsesse Eugenue er den 10. i arvefølgen til den britiske trone, og den lille ny bliver således den 11. i rækken.

Se billedkavalkaden her: https://www.instagram.com/p/CGPbX2rnyHv/

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce