cookie-og-privatlivspolitik
Hertuginde Meghan har deltaget i flere virtuelle møder hjemme fra sin og prins Harrys amerikanske bolig, som parret flyttede ind i tidligere på året. (Arkivfoto)
Hertuginde Meghan har deltaget i flere virtuelle møder hjemme fra sin og prins Harrys amerikanske bolig, som parret flyttede ind i tidligere på året. (Arkivfoto)
Foto: The Duchess Of Sussex/Reuters

Gossip

Hertuginde Meghan: De bedste beslutninger er ikke altid populære

Det er vigtigt at bruge sin stemme, siger hertuginden i et nyt interview.
14. oktober 2020 kl. 16:18 Af Ritzau

Annonce

I kølvandet på en langvarig og eskalerende konflikt med især de britiske tabloidmedier trak prins Harry og hertuginde Meghan i begyndelsen af året sig tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus til fordel for et selvfinansieret og langt mere privat liv.

Siden er parret flyttet til Santa Barbara i den amerikanske delstat Californien med sønnen Archie på et år.

Mens hun - og prins Harry - stadig var en fremtrædende del af det britiske kongehus, fortalte hun tydeligt berørt i en tv-dokumentar sidste år, at hun havde sagt til prins Harry, at det ikke var nok at overleve livet, men at man også skulle leve det - fuldt ud.

I et virtuelt møde med mediet Fortune fortæller hertuginde Meghan nu ifølge magasinet People, hvordan hun har lært at forfølge sine egne overbevisninger. Men det har ikke været let.

- Nogle gange er den bedste beslutning for dig og din familie ikke den mest populære beslutning. Men min overbevisning er stærkere end min frygt, lyder det fra den 39-årige hertuginden.

- Ens stemme betyder noget. Det bliver man først klar over, når man ikke er i stand til at bruge den.

Hertuginden fortæller videre, at hun og prins Harry hele tiden tænker på, hvordan de kan gøre verden bedre for Archie og alle øvrige generationer.

Hun har blandt andet sløjfet sociale medier, fortæller hun videre.

Kommentaren kommer, kort tid efter hertuginden i et andet interview beskrev sig selv som værende den mest mobbede person i verden det forgangne år.

- For min egen skyld har jeg ikke været på de sociale medier i meget lang tid. Jeg ved ikke, hvad der står derude, og det er på mange måder meget godt, siger hun og tilføjer:

- Jeg er bekymret for folk, som bliver afhængige af at være på de sociale medier.

Da prins Harry og hertuginde Meghan bekendtgjorde deres tilbagetræden, som sendte chokbølger gennem det britiske kongehus, tilføjede parret i en efterfølgende aftale, at deres nye rolle vil blive evalueret efter 12 måneder.

Parret har dog allerede slået rod ovre på den anden side af Atlanten.

De har investeret i en bolig og etableret et produktionsselskab, som skal skabe dokumentarer, spillefilm og familieprogrammer til streaminggiganten Netflix.

Derudover har parret stiftet fonden Archewell.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce