cookie-og-privatlivspolitik
Joey Moe står bag popsange som "Yo Yo", "Million" og "Du' en éner". Her ses han under en koncert på Grøn Koncert i 2018. (Arkivfoto)
Joey Moe står bag popsange som "Yo Yo", "Million" og "Du' en éner". Her ses han under en koncert på Grøn Koncert i 2018. (Arkivfoto)
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Gossip

Hitmager skal give nyt liv til legendarisk film

Børnefilmen "Busters verden" får nyt liv med en genindspilning, som Joey Moe kommer til at sætte sit præg på.
01. juli 2020 kl. 12:22 Af Ritzau

Annonce

- Stille, stille, stille, nu står solen op, sang Nanna Lüders Jensen i 1984 i titelsangen til filmen "Busters verden".

Nu får den legendariske danske børnefilm nyt liv i en genindspilning, som får premiere næste år, og som får en helt ny og anderledes titelsang.

Den skal popsangeren Joey Moe nemlig stå for at skrive. Og oven i det skal den 35-årige popsanger også være med bag kulisserne som instruktørassistent, afslører han på Instagram.

- Det har længe været en drøm for mig at folde mig ud som instruktør, og denne rejse til Fyn med det skønne store hold både foran og bag kameraet er begyndelsen på rejsen, skriver han om filmen, der optages på Fyn.

Filmens instruktør er Martin Miehe-Renard, og ham glæder Joey Moe sig til at arbejde tæt sammen med.

- Jeg har altid haft en pulserende drøm om at blive instruktør, og jeg kunne ikke forstille mig en bedre start på karrieren end som Martins højre hånd, siger sangeren i en pressemeddelelse.

Ligesom den originale film, der har over 35 år på bagen, handler "Buster" om den trylleglade dreng Buster Oregon Mortensen, der bor i Brønshøj, og som ved enhver given lejlighed underholder med sin tryllekunst.

I sommerferien får han chancen for at vise hele byen, hvad han kan, i et talentshow. Men Buster har mange jern i ilden, for han er samtidig blevet forelsket i Joanna, hans bedste ven, hr. Larsen, får det dårligere og dårligere, og også hans familie har brug for ham.

Mens Manfred Weber indtager titelrollen, ses rutinerede navne som Henning Jensen og Magnus Millang også i filmen. Det samme gør Ibi Støving.

"Buster" får biografpremiere den 17. juni 2021.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce