cookie-og-privatlivspolitik
Kirstie Alley (th) og John Travolta spillede sammen i "Det er mig der snakker". Nu skal filmen genindspilles med andre skuespillere.
Kirstie Alley (th) og John Travolta spillede sammen i "Det er mig der snakker". Nu skal filmen genindspilles med andre skuespillere.
Foto: Fred Prouser/Reuters

Gossip

Husker du den snakkende baby? Nu skal elsket kultfilm genindspilles

"Det er mig der snakker" blev en kæmpe succes, da den havde premiere i 1989. Nu skal filmen laves på ny.
09. juli 2019 kl. 12:25 Af Af Eva Maria Brandi, Ritzau Fokus

Annonce

Den storsnakkende baby Mikey tog verden med storm, da han i 1989 dukkede op på skærmen i selskab med Kirstie Alley i rollen som enlig mor og John Travolta i rollen som taxachaufføren James.

Filmen "Det er mig der snakker" kostede dengang sølle 7,5 millioner dollar at lave, men endte med at indkassere næsten 300 millioner dollar på verdensplan.

Nu har Sony Pictures ifølge mediet Deadline besluttet at lave en såkaldt reboot af den populære film.

Filmen handler om karrierekvinden Mollie Jensen, som er på vej til hospitalet for at føde et barn, hun skal have med en gift mand, da hun møder taxachaufføren James, der hurtigt bliver en del af hende og babyens liv.

Genindspilningen af filmen skal instruktøren Jeremy Garelick og produceren Adam Fields stå for, og de er i øjeblikket ved at udvikle manuskriptet, skriver Deadline.

I den originale version lagde Bruce Willis stemme til Mikey, men hvem der vil være på rollelisten i genindspilningen, er endnu ikke afgjort.

"Det er mig der snakker" blev så stor en succes, at den efterfølgende fik to fortsættelser - "Det er os der snakker" og "Det er os der snakker nu", og filmen inspirerede også til tv-serien "Baby Talk".
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce