cookie-og-privatlivspolitik
De tre finalepar - Jimilian, der danser med Asta Björk, Pernille Blume og den professionelle danser Morten Kjeldgaard samt Lise Rønne og hendes partner, Silas Holst - skal på gulvet flere gange fredag aften, inden at vinderne af "Vild med dans" anno 2021 bliver kåret. (Arkivfoto).

2

Billeder

De tre finalepar - Jimilian, der danser med Asta Björk, Pernille Blume og den professionelle danser Morten Kjeldgaard samt Lise Rønne og hendes partner, Silas Holst - skal på gulvet flere gange fredag aften, inden at vinderne af "Vild med dans" anno 2021 bliver kåret. (Arkivfoto).
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Gossip

Hvem snupper trofæet? Sådan bliver Vild med dans-finalen

Når de tre finalepar går på gulvet fredag aften, er det til lyden af blandt andet Ericka Jane, der optræder live.
25. november 2021 kl. 08:00 Af Ritzau

De seneste mange måneder har drejet sig om hæl, tå og den rigtige rytme for de tre finalepar i "Vild med dans". Og nu nærmer parrene sig afslutningen på deres danseeventyr.

Fredag aften går rapperen Jimilian, tv-værten Lise Rønne og svømmeren Pernille Blume på gulvet med deres respektive dansepartnere for at kæmpe om titlen og trofæet som årets vindere af "Vild med dans".

Om det bliver den konkurrencemindede svømmer, den populære tv-vært eller rapperen, der har taget Danmark med storm, som ender på sejrsskamlen, bliver afgjort efter et show, hvor parrene flere gange skal på gulvet og vise, hvad de har lært.

Jimilian, der danser med Asta Björk, skal som første finalist på gulvet i en jive, og dernæst går Pernille Blume og den professionelle danser Morten Kjeldgaard på gulvet i en cha-cha-cha.

For Lise Rønne og hendes partner, Silas Holst, står den første finaledans på en pasodoble.

Annonce

Traditionen tro dukker de udstemte nydansere også op og viser et potpourri af danse undervejs i programmet. Det bliver dog uden entertaineren Jacob Haugaard, som onsdag oplyste, at han er ramt af corona, selv om han er vaccineret.

På aftenen vil to danske sangerinder også lægge vejen forbi scenen og give et nummer live.

Her bliver der nemlig besøg af Ericka Jane, der vil synge hittet "Strangers In The Night", mens Coco O., der selv var med i "Vild med dans" i 2019, vil synge "Soldiers".

Og så er det tid til det, der for mange dansere - og tv-seere - er aftenens højdepunkt. De tre par skal nemlig danse deres såkaldte freestyle, og her har de frie hænder til både dans og musik.

For Silas Holst, der har bedyret, at sæsonen bliver hans definitivt sidste i "Vild med dans", er det helt særligt at få lov at slutte den del af karrieren med en finaleplads og en freestyle.

Annonce

- Det er topdejligt. Det kunne ikke være skrevet finere. Jeg har drømt om og håbet på, at jeg fik lov at slutte min Vild med dans-tur på den måde, siger han.

- Og jeg er pissestolt af, at det er min ottende finale i streg. Helt vildt stolt, lyder det fra den garvede danser.

Bookmakerne spår dog, at Silas Holst og Lise Rønne får svært ved at nappe trofæet i årets konkurrence.

De peger på Pernille Blume og Morten Kjeldgaard som vindere med Jimilian og Asta Björk som skarpe konkurrenter til sejren.

"Vild med dans" sendes på TV 2 fredag aften klokken 20.00.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE