cookie-og-privatlivspolitik
New Order gav i juli 2016 koncert på Roskilde Festival på scenen Arena. Til juni i år, kan du opleve det britiske band igen, når de giver den gas i Aarhus. (Arkivfoto)
New Order gav i juli 2016 koncert på Roskilde Festival på scenen Arena. Til juni i år, kan du opleve det britiske band igen, når de giver den gas i Aarhus. (Arkivfoto)
Foto: Sara Gangsted/Ritzau Scanpix

Gossip

Indie-veteranerne fra New Order kommer til Northside

Britiske New Order gæster for første gang i 32 år Aarhus. Denne gang på festivalen Northside
05. februar 2019 kl. 16:39 Af /ritzau/

Annonce

Det britiske indierock-band New Order optræder til sommer på Northside-festivalen i Aarhus, oplyser festivalen på sin hjemmeside.

Det er 32 år siden, at det populære band sidst gav koncert i Aarhus, og det glæder festivalen, at de har kunnet lokke briterne til at lægge vejen forbi.

- New Order har stået meget højt på ønskesedlen til NorthSide i lang tid, og vi er virkelig glade for, at de nu er på plakaten. Det er samtidig et meget ønsket band blandt vores gæster, og man kan faktisk sige, at de er et helt perfekt NorthSide-navn, skriver festivalen på sin hjemmeside.

New Order har blandt andet stået bag hits som "Blue Monday", "True Faith" og "World in Motion".

Bandet startede som Joy Division i 1976, men efter forsangeren, Ian Curtis, tog sit eget liv, blev Joy Division opløst, og New Order så dagens lys i 1980.

Bandet har siden haft adskillige hits og inspireret andre store kunstnere.

- Spørger du tidligere hovednavne (på Northside, red) som Radiohead, Arcade Fire eller The Stone Roses om deres inspirationskilder, så vil de nævne New Order, hvilket understreger, hvor vigtigt et band New Order har været gennem de sidste fire årtier, skriver festivalen på sin hjemmeside.

På plakaten til Aarhus-festivalen findes allerede:

Alice in Chains, Bon Iver, Cautious Clay, First Aid Kit, Foals, Georgia, Gnags, Jada, Jonah Blacksmith Filmkoncert, Kaytranada, Khalid, Kurt Vile & The Violators, L.O.C., Lydmor, Major Lazer, Migos, The Minds of 99, Peter Sommer & Tiggerne, The Streets, Suspekt, Tame Impala og Tove Lo.

New Order spiller fredag 7. juni 2019, og billetter kan købes nu.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vi opretter eget vikarbureau 21. april 2019 kl. 22.43

AF: FÆLLESRÅDET FOR SAKSKØBING OG OMEGN

Stop udvidelsen af… 18. april 2019 kl. 09.25

AF: TOM AHLQVIST

Guldborgsund kommuneplan 2019-2031 17. april 2019 kl. 10.06

AF: MARTIN WOUTERS

Hvorfor forvaltes landets… 15. april 2019 kl. 20.15

AF: JOHN WENNERWALD

Mette F. står fast 14. april 2019 kl. 19.43

AF: BO BRIKS RICHARDT

Kasper Rougs troværdighed 10. april 2019 kl. 17.28

Annonce