cookie-og-privatlivspolitik
Iværksætteren Irina Olsen og dj'en Morten "Faustix" Olsen var nomineret til prisen som "Årets par" ved Zulu Awards 2021. Prisen endte dog med at gå til Martin Jensen og Thomas Blachman. (Arkivfoto)
Iværksætteren Irina Olsen og dj'en Morten "Faustix" Olsen var nomineret til prisen som "Årets par" ved Zulu Awards 2021. Prisen endte dog med at gå til Martin Jensen og Thomas Blachman. (Arkivfoto)
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Gossip

Irina Olsen: Vores hverdag er vendt på hovedet

For kendisparret Irina Olsen og dj'en Faustix har coronapandemien betydet en stor omvæltning.
30. april 2021 kl. 12:00 Af Ritzau

Mens mange har fået mere at se til i takt med genåbningen, så står verden stadig stille for en del.

Og netop sådan forholder det sig også hos influencer og iværksætter Irina Olsen og ægtemanden dj'en Faustix med det borgerlige navn Morten Brangstrup Olsen.

- Jeg har gang i rigtig mange ting arbejdsmæssigt, og Morten er i gang med vores have.

- Nogle gange har jeg tenderet til dårlig samvittighed, fordi jeg har så meget at se til, og Morten ikke har det, siger Irina Olsen, der sammen med sin mand var nomineret til Årets Par ved Zulu Awards torsdag aften.

Mens Irina Olsen netop har fået nyt studie og har gang i flere projekter, så er det en noget anden hverdag, der har mødt Faustix, efter at han i efteråret 2020 havde travlt med flere ting herunder at medvirke i "Vild med dans".

Annonce

- Der er ikke nogle job lige nu, og derfor er jeg gået i gang med de huslige projekter. Vi har altid være gode til at deles om det, men jeg nyder det mere nu og prøver at hjælpe, hvor jeg kan, siger Faustix.

Han har tidligere hittet med numre som "Come Closer" og "Revolution", som han har lavet i samarbejde med den verdenskendte dj Diplo.

Men selv om det er blevet til en del mere tid i haven, nu når Faustix ikke kan optræde, er der dog stadig blevet produceret musik.

- Jeg laver en masse musik, og jeg har nærmest lavet musik til resten af året og er klar med første single til 2022, så jeg ligger ikke på den lade side musikalsk, lyder det fra ham.

Parret blev gift i 2019 og sammen har de datteren Allessia.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE