cookie-og-privatlivspolitik
- Janni og Lasse har en fantastisk kemi indbyrdes - og de forvalter deres stærke håndværk med lune og gode grin. Den kombination passer rigtig godt til "Go' aften Live", siger redaktør for "Go' aften Live" Henriette Ladegaard-Pedersen. (Arkivfoto)
- Janni og Lasse har en fantastisk kemi indbyrdes - og de forvalter deres stærke håndværk med lune og gode grin. Den kombination passer rigtig godt til "Go' aften Live", siger redaktør for "Go' aften Live" Henriette Ladegaard-Pedersen. (Arkivfoto)
Foto: TV2/Free

Gossip

Janni og Lasse bliver genforenet som makkerpar på TV2

Den populære duo bliver nyt værtspar på "Go' aften Live" fra 6. april, oplyser TV2 i en pressemeddelelse.
23. februar 2021 kl. 16:09 Af Ritzau

Annonce

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev har været værter sammen på TV2 ad flere omgange gennem en årrække. Og nu genforenes de to journalister på skærmen igen.

De bliver nemlig et af værtsparrene på det populære aktualitetsprogram "Go' aften Live".

Det annoncerer TV2 i en pressemeddelelse.

- Jeg kan godt afsløre, at vi længe har haft et godt øje til Janni og Lasse som nyt værtspar, og det var heldigvis gensidigt, siger programmets redaktør, Henriette Ladegaard-Pedersen, i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Janni og Lasse har en fantastisk kemi indbyrdes - og de forvalter deres stærke håndværk med lune og gode grin. Den kombination passer rigtig godt til "Go' aften Live".

Annonce

Det er tre år siden, at Janni Pedersen og Lasse Sjørslev sidst sad i studie sammen som makkerpar.

Men fra 6. april slår de atter pjalterne sammen på skærmen.

- Vi har begge ambitioner om at sætte vores fingeraftryk med stærk journalistik, både når det gælder de lettere og de mere tunge historier, siger Lasse Sjørslev i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Og så gør det bestemt heller ikke noget, hvis seerne en gang imellem kan mærke, at vi har det ret sjovt sammen, lyder det fra den 47-årige TV2-profil.

Han bliver suppleret af sin fem år ældre makker.

Annonce

- Det bliver en fest at være makker med Lasse igen. Lasse og jeg supplerer hinanden så fint, både som venner og som kolleger, siger Janni Pedersen i pressemeddelelsen.

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev kommer altså fremover til at udgøre det ene værtspar på "Go' aften Live" - det andet består af Natasja Crone og Abdel Aziz-Mahmoud.

Herudover kan Simi Jan og Christian Degn også træde ind som afløsere på programmet.

Petra Nagel er også tilknyttet programmet, men er netop gået på barsel.

I januar kom det frem, at hendes makker på programmet, Jes Dorph, blev fyret efter en ekstern undersøgelse af sexisme på TV2.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

AF: JOHN WENNERWALD

Din region er foran 14. februar 2021 kl. 20.59

AF: BENNY BURMEISTER

Gratis transport af el. 10. februar 2021 kl. 09.41

Annonce

ANNONCE