cookie-og-privatlivspolitik
Julie Ølgaard træder snart ind i et nyt årti og kan se tilbage på 30'erne, hvor kærligheden og karrieren er kulmineret. (Arkivfoto)
Julie Ølgaard træder snart ind i et nyt årti og kan se tilbage på 30'erne, hvor kærligheden og karrieren er kulmineret. (Arkivfoto)
Foto: Per Arnesen/Free

Gossip

Julie Ølgaard fylder 40: Jeg har aldrig haft det bedre i kroppen

Tiden har været en god ven for skuespillerinden Julie Ølgaard, som har fundet ro i sine relationer og har lært at hvile i sig selv og sin karriere.
28. september 2021 kl. 09:00 Af Ritzau

Onsdag runder skuespillerinden Julie Ølgaard 40 år, og det er ikke spor skræmmende.

Faktisk har hun aldrig haft det bedre, fortæller hun.

- Jeg har aldrig hvilet så meget i mig selv, i min karriere, i min familie og i min krop, som jeg gør lige nu, siger Julie Ølgaard.

- Så jeg kan se mig i spejlet og være tilfreds. Ikke kun med udseendet men med hele pakken. Det kunne jeg altså ikke gøre, da jeg var 20 år, tilføjer hun.

Julie Ølgaard har fundet roen i at lade tingene gå sin gang og slapper mere af i sine relationer efter, at hun er blevet bedre til at prioritere.

Annonce

Men hun er også opmærksom på, at den ro, hun har fundet i tilværelsen, er kommet med alderen og de dertilhørende erfaringer, som da hun for fire år siden blev mor for første gang til sin søn, Cooper, som hun har sammen med ægtemanden, Gustav Muus.

Parret har også en toårig datter, Roxie.

- Det er vigtigt at lære, at man ikke dør af at gå glip af noget. Det er der ingen, der dør af, siger Julie Ølgaard og fortsætter:

- Det lyder som den største kliché i hele verden, men det er rigtigt: Vær til stede der, hvor du er, og lad være med at tænke over, hvad der skal ske langt ude i fremtiden, lyder det fra den erfarne skuespillerinde, som fik sit store gennembrud i filmen "Midsommer" tilbage i 2003.

Siden har hun spillet med i en række danske spillefilm og etablerede i 2005, sammen med veninderne og kollegaerne Laura Christensen og Neel Rønholt, Teater N.I.P.S. for at få unge i teateret.

Annonce

Og for den 39-årige skuespillerinde går det stadig fremad i karrieren, hvor der er masser tilbud om arbejde både foran og bag kameraet.

- Jeg bliver tilbudt nogle skidesjove roller, som er lidt mere voksne, hvilket jeg gerne har villet i mange år, og jeg bliver pludselig ringet op og spurgt om, jeg vil instruere ting, som jeg ikke selv har skrevet. Og det er jeg så stolt af, stråler Julie Ølgaard.

Selv om det går godt i karrieren, er det allervigtigste relationen til venner og familie for den 39-årige skuespillerinde.

En prioritering, som giver hende langt mere tid og overskud.

- Jeg har nu lært at prioritere, hvem jeg gerne vil se og bruge min tid på, og det har været vildt sundt for mig. Jeg har gerne villet alt og har haft dårlig samvittighed, hvis jeg ikke nåede at få set alle.

Annonce

- Nu har jeg fundet ud af, at jeg hellere vil bruge mere tid med de rigtige mennesker, der rigtig betyder noget, end at bruge halv tid på 1000 mennesker, som man godt kan lide, men ikke er dem, der er der, når lortet brænder på, siger Julie Ølgaard.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce

ANNONCE