cookie-og-privatlivspolitik
Kessler og Calzaghe har mødt hinanden i ringen, men nu er det dansetrin, Kessler skal konkurrere i. Her er de fotograferet ved DR Sport 2015.
Kessler og Calzaghe har mødt hinanden i ringen, men nu er det dansetrin, Kessler skal konkurrere i. Her er de fotograferet ved DR Sport 2015.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Gossip

Kessler blev overtalt til Vild med dans af Joe Calzaghe

Boksekollegaen Joe Calzaghe har selv været med i "Vild med dans" i England, og det overbeviste Mikkel Kessler.
12. september 2019 kl. 09:00 Af Ritzau

Annonce

Det var den allerførste professionelle kamp i karrieren, som bokseren Mikkel Kessler tabte, da han i 2007 gik i ringen mod waliseren Joe Calzaghe.

Kampen, der blev betegnet som historisk, fik ikke det udfald, som den danske bokser havde håbet på, men til gengæld fik han et venskab med konkurrenten ud af det.

Siden har de to holdt kontakt, og derfor var det også naturligt for danskeren at vende det med Joe Calzaghe, da han blev spurgt, om han ville være med i "Vild med dans".

- Jeg elsker udfordringer, men jeg har altid sagt, at jeg ikke skulle være med i "Vild med dans", fortæller Mikkel Kessler.

- Men Joe Calzaghe har været med i det engelske "Dancing With the Stars", og det er et helt andet niveau, de kører derovre. Det er virkelig hardcore. Og alligevel sagde han, at jeg skulle sige ja til at være med, siger Mikkel Kessler.

Selv om han er vant til at træne hårdt fysisk i kraft af sin sport, så kan han allerede mærke, at dansen kræver noget helt andet af ham.

- Det har været virkelig hårdt at komme i gang. Ikke fysisk, men mere oppe i hovedet med al den koreografi. Det smelter helt sammen. Men jeg synes allerede, jeg er kommet langt, så jeg er meget stolt af mig selv, siger han.

Men det er ikke helt let for den tidligere bokser at få fødder og kropsholdning til at makke ret, når han skal svinge den professionelle danser Mille Funk rundt.

- Jeg skal stå fuldstændigt omvendt af, hvad jeg plejer, og jeg har en gammel bokseskade, der gør, at jeg ser dobbelt, når jeg kigger nedad. Så det værste er, at jeg ser to af Mille, når hun retter mig, siger han og griner.

- Jens Werner (dommer, red.) siger, at man som bokser kan rotere og er let på tå. Glem det! Det er næsten en ulempe i forhold til dansen, at jeg har bokset, siger han.

Tidligere er det ellers gået ret godt for bokseren Sarah Mahfoud, der vandt showet i 2016 og for bokseren Patrick Nielsen, der nåede helt til finalen i 2011.

- Der er noget at leve op til, indrømmer Kessler.

- Man bliver da også lidt nervøs over, at der sidder en lille million mennesker og kigger.

- Hvis folk synes, jeg er dårlig og skal stemmes ud med det samme, så er det jo bare sådan, men jeg gør det ordentligt og gør mig umage, for det gør jeg med alt, jeg er med i, siger han.

"Vild med dans" har premiere på TV2 den 13. september.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce