cookie-og-privatlivspolitik
51-årige Lars Ranthe deltog ved Zulu Awards 2021, hvor han sammen med resten af holdet bag oscar-succesen "Druk" vandt prisen for årets film.
51-årige Lars Ranthe deltog ved Zulu Awards 2021, hvor han sammen med resten af holdet bag oscar-succesen "Druk" vandt prisen for årets film.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Gossip

Lars Ranthe efter oscarsucces: Den følelse har jeg aldrig haft før

Folk siger tillykke, som om man har vundet en landskamp, lyder det fra skuespilleren ovenpå Oscar-statuetten.
03. maj 2021 kl. 13:23 Af Ritzau

Det er kun kort tid siden, at den 51-årige skuespiller Lars Ranthe kunne hoppe op af sofaen, da han og resten af holdet bag den danske film "Druk" høstede Oscar-statuetten for Bedste Internationale Film.

Men allerede nu kan skuespilleren mærke en større interesse om sig.

- Når vi går på gaden, siger folk tillykke, som om vi har vundet en landskamp.

- Jeg har følelsen af, at danskerne er stolte, og det har jeg aldrig haft før, fordi vi er skuespillere. Men det er en fed følelse, siger Lars Ranthe, der i sidste uge var at finde til Zulu Awards 2021, hvor "Druk" også vandt prisen for Årets Film blandt titler som "Klovn The Final", "Kød og Blod", "Retfærdighedens Ryttere" og "Blokhavn".

I "Druk" spiller Lars Ranthe, Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen og Magnus Millang fire gymnasielærer, der kæmper med midtvejskriser.

Annonce

Tidligere er det kommet frem, at skuespilleren Leonardo DiCaprios produktionsselskab er med i en gruppe af selskaber, som har købt de engelsksprogede rettigheder til "Druk", hvor Leonardo DiCaprio selv er blevet kørt i stilling til at skulle spille Mads Mikkelsens rolle.

Lars Ranthe har da også et bud på, hvem der i den bedste af alle verdener skulle spille hans rolle som musiklæreren Peter.

- Så skal det være Daniel Day-Lewis. Han er en eminent skuespiller og vil kunne lave noget fantastisk, siger Lars Ranthe.

Den 64-årige engelske skuespiller Daniel Day-Lewis har som den første vundet tre Oscars for Bedste Mandlige Hovedrolle. Det skete senest i 2013, hvor han vandt for sin rolle i filmen "Lincoln".
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE