cookie-og-privatlivspolitik
Lise Rønne træder ind som vært på "X Factor" i stedet for Melvin Kakooza, der er sygemeldt. Hun skal derfor agere tovholder på programmets liveshows, der starter fredag den 26. februar.
Lise Rønne træder ind som vært på "X Factor" i stedet for Melvin Kakooza, der er sygemeldt. Hun skal derfor agere tovholder på programmets liveshows, der starter fredag den 26. februar.
Foto: Lasse Lagoni/Free

Gossip

Lise Rønne om X Factor-comeback: Min første reaktion var nej

Lise Rønne har egentlig lagt tv bag sig, men hun er nu trådt til, efter Melvin Kakooza er blevet sygemeldt.
23. februar 2021 kl. 14:00 Af Ritzau

Annonce

Mandag bød på et uventet værtsskifte i "X Factor".

Den garvede tv-vært Lise Rønne sagde ja til at overtage tjansen som vært for programmets liveshows, da komiker Melvin Kakooza har fået bortopereret en godartet hjernetumor og har brug for ro til at komme sig.

Lise Rønne, som egentlig har sagt farvel til tv-branchen, havde ikke meget tid til at beslutte sig, da hun blev ringet op af TV2 og fik tilbuddet om at træde ind som vært.

- Min første reaktion var, at det var sødt af dem at spørge, men det skulle jeg selvfølgelig ikke.

- Jeg føler, at jeg er et helt andet sted i mit liv. I virkeligheden har jeg virkelig nydt ikke at skulle præstere i det seneste halvandet års tid, siger Lise Rønne, som for tiden læser litteratur på Københavns Universitet.

Annonce

- Men der må jo alligevel have været en lille sprække i mig. Jeg tænkte, at mine børn ville elske det, og så udfordrede jeg tanken om at sige ja. Og nu sidder jeg her - dog på en lidt trist baggrund, siger hun.

Lise Rønne kender "X Factor", der i år kører på 14. sæson, særdeles godt.

Den 42-årige profil stod i spidsen for programmet i første og anden sæson samt i fjerde og femte sæson, da det blev sendt på DR.

Derfor ved hun, hvad værtsrollen indebærer, men det krævede alligevel grundige overvejelser at sige ja.

- Jeg havde nok nået at tænke, at jeg aldrig mere skulle op på en scene, med alt hvad det indebærer af nerver og ondt i maven. Jeg tænkte, at det var slut. Så det var den følelse, jeg skulle tumle på plads, siger hun og fortsætter:

Annonce

- Livet skal være et miks af oplevelser, og nu får jeg den her oplevelse med, og det glæder jeg mig meget til, siger hun.

Lise Rønne har ellers lagt tv på hylden, fordi hun gerne vil dykke mere ned i bøgernes verden, hvilket er hendes store passion.

Derudover er Lise Rønne blevet mor igen, siden hun sidst var vært på "X Factor" i 2012.

Sammen med kæresten Mikkel Lucas Overby har hun børnene Nelson på ti år, Eva på otte år og Thomas på tre år.

På grund af corona har Lise Rønne ikke taget nogen fag på universitetet i forårssemesteret, så de kommende syv ugers "X Factor" kunne godt skubbes ind i hendes kalender.

Annonce

- Jeg er et sted i livet med små børn, hvor jeg har det bedst med at være meget hjemme, siger hun og fortsætter:

- Derfor har jeg rigtig god tid, og jeg har planlagt mit liv ud fra, at corona kunne fylde meget i forhold til eksempelvis hjemsendte børn. Derfor kan det godt gå op med "X Factor", forklarer hun.

Men dette comeback til rampelyset bliver enestående for Lise Rønne, som ikke har drømt om at lave tv, siden hun forlod branchen.

- Nu har jeg lært, at man aldrig skal sige aldrig. Men som jeg har haft det det seneste halvandet år, så er jeg på en ny sti, som jeg synes er dejlig at være på.

- Jeg har haft lyst til at folde mig mere ud inden for bogbranchen og den verden. Jeg har ikke en plan, men så længe det fortsætter med at være så sjovt for mig, så er det dét, jeg skal, siger hun.

Annonce

Årets første X Factor-liveshow går i luften fredag klokken 20.00 på TV2.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

AF: JOHN WENNERWALD

Din region er foran 14. februar 2021 kl. 20.59

AF: BENNY BURMEISTER

Gratis transport af el. 10. februar 2021 kl. 09.41

Annonce

ANNONCE