cookie-og-privatlivspolitik
Prins Harry og hertuginde Meghan har fået deres andet barn, her står de med deres første. (Arkivfoto)
Prins Harry og hertuginde Meghan har fået deres andet barn, her står de med deres første. (Arkivfoto)
Foto: Dominic Lipinski/Ritzau Scanpix

Gossip

Meghan og Harry har fået barn nummer to

Prins Harry og hertuginde Meghan Markle har fået parrets andet barn. Hertuginden fødte fredag formiddag i USA.
06. juni 2021 kl. 18:21 Af Ritzau

Hertuginde Meghan Markle har født sit og prins Harrys andet barn - en lille pige. Barnet kommer til at hedde Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

Barnet blev født fredag den 4. juni klokken 11.40 lokal tid på et hospital i Santa Barbara i den amerikansk stat Californien.

Barnet er blandt andet opkaldt efter dronning Elizabeth og prinsesse Diana. Lilibet er ifølge parret dronning Elizabeths kælenavn i familien.

- Det er med stor glæde, at prins Harry og Meghan, hertugen og hertuginden af Sussex, byder deres datter, Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor, velkommen til verden.

- Både mor og barn har det godt, og finder sig til rette derhjemme. Hertugen og hertuginden takker for de varme hilsner, mens de nyder denne specielle tid som familie, siger pressesekretæren ifølge Reuters.

Annonce

Fødslen kommer efter en turbulent tid for parret, Hvor de har forladt det britiske kongehus, og senest givet et meget omtalt interview til den amerikanske talkshowvært Oprah Winfrey.

Her beskyldte parret blandt andet det britiske kongehus for racisme. Efterfølgende har det vist sig at ikke alle påstande i interviewet var sande.

Meghan Markle hævdede blandt andet, at parret var blevet gift privat og i al hemmelighed dagen før det store tv-transmitterede bryllup. Det viste sig ikke at være sandt.

Det var og så i det pågældende interview, at hertuginde Meghan Markle og Prins Harry afslørede, at de ventede sig en pige.

- Hun er mere, end vi nogensinde kunne have forestillet os, og vi er fortsat taknemmelige for den kærlighed og de bønner, vi har følt fra hele verden, siger Harry og Meghan ifølge det tyske nyhedsbureau dpa.

Annonce

På Buckingham Palace er der glæde. Dronning Elizabeth, prins Charles, prins William og hertuginde Kate er ifølge en meddelelse fra slottet "henrykte" over nyheden om at prins Harry og hertuginde Meghan har fået en datter.

Den britiske premierminister, Boris Johnson, ønsker også parret tillykke.

- Stort tillykke til hertugen og hertuginden af Sussex med fødslen af en datter, skriver han på Twitter.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce

ANNONCE