cookie-og-privatlivspolitik
- Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få, for at han kan komme sig, udtaler Melvin Kakoozas manager, Jakob Riis, i en pressemeddelelse. (Arkivfoto)
- Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få, for at han kan komme sig, udtaler Melvin Kakoozas manager, Jakob Riis, i en pressemeddelelse. (Arkivfoto)
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Gossip

Melvin Kakooza trækker sig som X Factor-vært: Ramt af hjernetumor

TV2 vil hurtigst muligt præsentere en afløser for Melvin Kakooza, oplyser tv-stationen i en pressemeddelelse.
22. februar 2021 kl. 11:17 Af Ritzau

Annonce

Fredag skulle komiker og tv-vært Melvin Kakooza have budt deltagere, dommere og seere velkommen til årets første liveshow i "X Factor".

Fire dage inden showstart oplyser kommunikationsbureauet Have dog, at den 29-årige vært er ramt af en hjernetumor og derfor må forlade TV2-programmet.

Melvin Kakoozas manager, Jakob Riis, udtaler i en pressemeddelelse:

- Melvin har i den sidste tid haft ubehag og er derfor blevet undersøgt grundigt. Det har desværre vist sig, at han i noget tid har gået rundt med en hjernetumor i baghovedet, som har vist sig at være godartet. Den er nu blevet opereret væk.

- Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få, for at han kan komme sig. Jeg håber og appellerer til forståelse for, at vi ikke har yderligere kommentarer i den kommende tid.

Annonce

TV2 oplyser, at man vil præsentere en afløser for Melvin Kakooza hurtigst muligt.

- Vi er enormt berørte af situationen og ønsker Melvin alt det bedste. Nu er han sygemeldt og har brug for al den ro og fred, han kan få. Derfor kommer Melvin naturligvis heller ikke til at være vært på "X Factor". Det er vi oprigtigt meget kede af, for Melvin ville have været en fantastisk vært, udtaler TV2's underholdningsredaktør, Dorte Borregaard, i pressemeddelelsen.

Melvin Kakooza blev i sin tid hyret ind til jobbet som barselsvikar for showets faste værtinde, Sofie Linde, som for nylig fødte sit andet barn.

For Melvin Kakooza var barselsvikariatet en drøm, der gik i opfyldelse, fortalte han til Ritzau i december.

- Jeg har sommerfugle i maven over at skulle høre deltagerne stå på scenen for første gang, lød det fra ham.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

AF: JOHN WENNERWALD

Din region er foran 14. februar 2021 kl. 20.59

AF: BENNY BURMEISTER

Gratis transport af el. 10. februar 2021 kl. 09.41

Annonce

ANNONCE