cookie-og-privatlivspolitik
Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt skal være vært på et nyt program om opera på Radio Loud. Han er selv vild med musikgenren og har gået til kor som barn. (Arkivfoto).
Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt skal være vært på et nyt program om opera på Radio Loud. Han er selv vild med musikgenren og har gået til kor som barn. (Arkivfoto).
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Gossip

Messerschmidt bliver vært på nyt Radio Loud-program

DF-politikeren Morten Messerschmidt skal tale om opera på radioprogrammet "Kammertonen" på Radio Loud.
02. december 2021 kl. 10:02 Af Ritzau

Morten Messerschmidt, der aspirerer til at blive Dansk Folkepartis nye formand, skal være vært på et program om opera på Radio Loud.

Det skriver radiokanalen ifølge Berlingske i en pressemeddelelse, og programdirektør og ansvarshavende chefredaktør Simon Andersen bekræfter det over for avisen.

Fra søndag den 12. december vil man kunne høre politikeren på programmet "Kammertonen", hvor der skal tales opera hver søndag klokken 14.

Derefter bliver programmet tilgængeligt som podcast, lyder det ifølge Berlingske i pressemeddelelsen.

Morten Messerschmidt har selv tidligere kritiseret dab-kanalen, som han ikke mener lever op til Radio- og tv-nævnets sendetilladelse.

Annonce

Og han har på et samråd med Folketingets kulturudvalg opfordret daværende kulturminister Joy Mogensen til at "lukke skidtet".

Til Berlingske siger programdirektør Simon Andersen:

- Det er fuldstændig rimeligt at mene, at Loud ikke har præsteret og burde lukkes. Det må han stadig gerne mene, men jeg tror, at han er glad for vores forvandling til 24syv og måske tror på den idé, lyder det fra Simon Andersen.

Til januar skifter Radio Loud navn til 24syv. En beslutning, der har fået kritik, fordi navnet minder meget om navnet på den tidligere radiokanal Radio24syv.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE