cookie-og-privatlivspolitik
48-årige Anders Morgenthaler er både kendt som tegner, forfatter og filminstruktør. Inden længe kan du opleve et af hans seneste skud, som er Viaplay-serien "Try Hard", der er blevet til i samarbejde med forfatter og skuespiller Allan Hyde. (Arkivfoto)
48-årige Anders Morgenthaler er både kendt som tegner, forfatter og filminstruktør. Inden længe kan du opleve et af hans seneste skud, som er Viaplay-serien "Try Hard", der er blevet til i samarbejde med forfatter og skuespiller Allan Hyde. (Arkivfoto)
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Gossip

Morgenthaler står bag ny komedieserie om gamermiljøet

Forfatter og filminstruktør Anders Morgenthaler er en af hovedpersonerne bag en ny dansk tv-serie om gaming.
20. april 2021 kl. 08:30 Af Ritzau

Find ud af, hvad du brænder for, og gå efter det, lyder rådene ofte. Om det er fra karriererådgivere, uddannelsessteder eller en helt tredje.

Og netop et sådan råd har hovedkarakteren i Viaplays egenproducerede komedieserie "Try Hard" tilsyneladende valgt at lytte til.

I serien, der har premiere den 16. maj, følger man nemlig den 24-årige Sebastian, som ikke har nogen uddannelse eller øjensynligt store talenter, men til gengæld er vild med og brænder for at spille Counter-Strike, lyder det i en pressemeddelelse.

Da han bliver smidt ud hjemmefra og skal finde noget at tjene penge på, giver han og kammeraterne sig i kast med at stable et Counter Strike-hold på benene i det, der bliver betegnet som Danmarks kedeligste provinsby.

Men selv om den professionelle gamerverden er blevet en millionforretning, og mange drømmer om en karriere inden for branchen, så kan det være lidt af en udfordring at gå efter stjernerne, når holdet mest består af gutterne fra den lokale internetcafé, lyder det i pressemeddelelsen.

Annonce

Serien er skabt af tegner og forfatter Anders Morgenthaler samt forfatter og skuespiller Allan Hyde.

I seriens hovedrolle finder man 30-årige Ari Alexander, der som 24-årig debuterede i filmen "9. april" og siden har medvirket i en række film og tv-serier som "Alfa", "Doggystyle" og "Badehotellet".

På listen over medvirkende er desuden skuespillernavne som Niclas Vessel Kølpin samt Sarah Boberg, Ditte Hansen og Gerda Lie Kaas - datter af Nikolaj Lie Kaas.

"Try Hard" består af otte episoder og får premiere på Viaplay den 16. maj. Alle otte episoder bliver tilgængelige på én gang.

Egentlig skulle premieren på komedieserien have fundet sted i 2020, men som så meget andet blev den skubbet som følge af coronakrisen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Er Det Konservative… 13. maj 2021 kl. 16.24

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

Annonce

ANNONCE