cookie-og-privatlivspolitik
Kun ommkring 3500 gæster var ifølge Ekstra Bladet fredag mødt op til rapperens koncert i Royal Arena. Koncertstedet har ellers plads til 16.000 gæster. (Arkivfoto)
Kun ommkring 3500 gæster var ifølge Ekstra Bladet fredag mødt op til rapperens koncert i Royal Arena. Koncertstedet har ellers plads til 16.000 gæster. (Arkivfoto)
Foto: Carlo Allegri/Reuters

Gossip

Nicki Minaj flopper i Royal Arena i København

Usammenhængende, bizar og fuldkommen forrykt. Anmelderne sabler amerikansk rappers koncert i Royal Arena.
02. marts 2019 kl. 08:36 Af /ritzau/

Annonce

Fredag aften gæstede Nicki Minaj Royal Arena i København, men der er langt mellem roserne blandt flere danske musikanmeldere.

Politiken kvitterer med blot to ud af seks hjerter til den amerikanske kvindelige rapper.

- I en ubegribeligt usammenhængende koncert, fandt Nicki Minaj hele tiden nye måder at ødelægge sin egen koncert på i Royal Arena, skriver musikredaktør Simon Lund.

Også Jyllands-Postens Anders Houmøller Thomsen lander på to stjerner, og kalder samtidig koncerten for "bizar".

- Der var en ophobning af krisetegn ved koncerten, der nærmede sig en katastrofe. Først var hovedpersonen og følge af en eller anden grund voldsomt forsinket, og koncerten endte med at trække ud til langt over midnat.

- Der blev på velkendt og rastløs hiphopmanér skøjtet overfladisk hen over et glidebane-repertoire af numre, skriver han.

Ekstra Bladet var også til stede fredag aften. Men ifølge avisen kunne verdensstjernen ikke fylde koncertstedet.

Kun omkring 3500 gæster mødte op i Royal Arena, hvor der ellers er plads til omkring 16.000. Det betød ifølge Ekstra Bladet, at de resterende 12.500 gik glip af en "fuldkommen forrykt forestilling".

- 36-årige Minaj er en rapper med snerrende autoritet i et forrygende laserflow, men hendes kvaliteter som speedglad rimsmed har hun for uvane at placere i skyggen af sine svulmende former, og på Amager balancerede hun uskønt mellem opblæst primadonna og punkteret sexdukke, skriver Ekstra Bladets Thomas Treo, der ligeledes giver to stjerner.

Blandt de fraværende var musikmediet Gaffa, der havde boykottet koncerten.

Det skyldes ifølge Gaffa, at arrangementet havde for mange restriktioner i form af blandt andet begrænsning eller forbud mod pressefotografer.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. bjørnebrønden 24. maj 2019 kl. 08.57

AF: LEIF A. JENSEN

Byrådet lader… 23. maj 2019 kl. 19.03

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

Annonce