cookie-og-privatlivspolitik
Kun ommkring 3500 gæster var ifølge Ekstra Bladet fredag mødt op til rapperens koncert i Royal Arena. Koncertstedet har ellers plads til 16.000 gæster. (Arkivfoto)
Kun ommkring 3500 gæster var ifølge Ekstra Bladet fredag mødt op til rapperens koncert i Royal Arena. Koncertstedet har ellers plads til 16.000 gæster. (Arkivfoto)
Foto: Carlo Allegri/Reuters

Gossip

Nicki Minaj flopper i Royal Arena i København

Usammenhængende, bizar og fuldkommen forrykt. Anmelderne sabler amerikansk rappers koncert i Royal Arena.
02. marts 2019 kl. 08:36 Af /ritzau/

Annonce

Fredag aften gæstede Nicki Minaj Royal Arena i København, men der er langt mellem roserne blandt flere danske musikanmeldere.

Politiken kvitterer med blot to ud af seks hjerter til den amerikanske kvindelige rapper.

- I en ubegribeligt usammenhængende koncert, fandt Nicki Minaj hele tiden nye måder at ødelægge sin egen koncert på i Royal Arena, skriver musikredaktør Simon Lund.

Også Jyllands-Postens Anders Houmøller Thomsen lander på to stjerner, og kalder samtidig koncerten for "bizar".

- Der var en ophobning af krisetegn ved koncerten, der nærmede sig en katastrofe. Først var hovedpersonen og følge af en eller anden grund voldsomt forsinket, og koncerten endte med at trække ud til langt over midnat.

- Der blev på velkendt og rastløs hiphopmanér skøjtet overfladisk hen over et glidebane-repertoire af numre, skriver han.

Ekstra Bladet var også til stede fredag aften. Men ifølge avisen kunne verdensstjernen ikke fylde koncertstedet.

Kun omkring 3500 gæster mødte op i Royal Arena, hvor der ellers er plads til omkring 16.000. Det betød ifølge Ekstra Bladet, at de resterende 12.500 gik glip af en "fuldkommen forrykt forestilling".

- 36-årige Minaj er en rapper med snerrende autoritet i et forrygende laserflow, men hendes kvaliteter som speedglad rimsmed har hun for uvane at placere i skyggen af sine svulmende former, og på Amager balancerede hun uskønt mellem opblæst primadonna og punkteret sexdukke, skriver Ekstra Bladets Thomas Treo, der ligeledes giver to stjerner.

Blandt de fraværende var musikmediet Gaffa, der havde boykottet koncerten.

Det skyldes ifølge Gaffa, at arrangementet havde for mange restriktioner i form af blandt andet begrænsning eller forbud mod pressefotografer.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

Annonce