cookie-og-privatlivspolitik
Først forlød det, at tv-serien ville centrere sig om Aragorns opvækst, men det er nu skudt ned. Viggo Mortensen havde rollen som Aragorn i filmene om "Ringenes Herre", men er ikke tiltænkt en rolle i tv-serien.
Først forlød det, at tv-serien ville centrere sig om Aragorns opvækst, men det er nu skudt ned. Viggo Mortensen havde rollen som Aragorn i filmene om "Ringenes Herre", men er ikke tiltænkt en rolle i tv-serien.
Foto: Anthony Phelps/Reuters

Gossip

Nu starter optagelserne til verdens måske dyreste tv-serie

For to år siden blev det afsløret, at "Ringenes Herre" bliver til tv. Nu er holdet bag klar til at filme.
18. september 2019 kl. 10:37 Af Ritzau

Annonce

Én milliard dollar - eller lige knap syv milliarder danske kroner.

Så mange penge er Amazon ifølge mediet Hollywood Reporter klar til at smide i puljen for at virkeliggøre ønsket om at lave en tv-serie, der er en såkaldt prequel til den voldsomt populære Ringenes Herre-trilogi.

For to år siden afslørede internetvirksomheden, at den havde sikret sig rettighederne til at lave serien.

Siden er der blevet arbejdet hårdt for at finde det rigtige sted og det rigtige cast til projektet, der vil foregå i det, forfatteren bag Ringenes Herre-bøgerne, J.R.R. Tolkien kalder Anden Tidsalder.

Nu beretter Amazon, at man har fundet en lokation. Serien vil blive skudt i New Zealand, hvor også Ringenes Herre-filmene i sin tid blev optaget.

Allerede nu er man i gang med såkaldt preproduktion i landet, og i løbet af de næste måneder vil man begynde optagelserne.

- Da vi søgte efter en lokation, hvor vi kunne bringe Midgårdens Anden Tidsalders forhistoriske skønhed til live, vidste vi, at vi skulle finde et sted med majestætiske, smukke kyster, skove og bjerge, som samtidig ville være et sted med filmset i verdensklasse, filmstudier og med dygtige og erfarne håndværkere og andre professionelle, siger showrunnere og executive producere J.D. Payne og Patrick McKay i en pressemeddelelse.

Prisen for rettighederne til serien beløb sig i en kvart million dollar, har Amazon bekræftet.

Men internetvirksomheden skulle altså være klar til at bruge et helt astronomisk beløb på at få realiseret projektet, der vil blive vist på Amazons streamingtjeneste Prime.

Med en milliard dollar på prisskiltet kan serien klatre til tops på listen over de dyreste i verden, skriver Hollywood Reporter.

Dog er der usikkerhed om, hvor mange afsnit der er tale om.

Mens nogle medier beretter, at der vil blive to sæsoner af tv-serien, mener andre, at der kan være tale om helt op til fem sæsoner plus en såkaldt spinoff.

En premieredato er endnu ikke afsløret.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Endelig ændres voldtægtsparagraffen 23. februar 2020 kl. 21.40

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

Annonce