cookie-og-privatlivspolitik
Mahamad Habane har optrådt på nogle af landets største scener. Han har underholdt til Zulu Comedy Galla i Operaen i København, og her ses han optræde til Kronprinsparrets Priser i Odeon i Odense. (Arkivfoto).
Mahamad Habane har optrådt på nogle af landets største scener. Han har underholdt til Zulu Comedy Galla i Operaen i København, og her ses han optræde til Kronprinsparrets Priser i Odeon i Odense. (Arkivfoto).
Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Gossip

Nygift komiker: Endelig kan vi fejre brylluppet

Komikeren Mahamad Habane har for nylig sagt ja til kæresten gennem seks år, Kafiya. Men den helt store fest kommer først nu.
19. oktober 2021 kl. 20:53 Af Ritzau

Med genåbningen og lempelsen af forsamlingsforbuddet kan komikeren Mahamad Habane og hustruen Kafiya endelig sende bryllupsinvitationer ud til alle de gæster, de har lyst til.

Parret blev nemlig viet for tre måneder siden, men det helt store brag af en bryllupsfest har de måttet sætte ufrivilligt på standby - indtil nu.

- Vi lavede vielsen til at starte med på grund af corona, så nu skal vi til at lave brylluppet, fortæller Mahamad Habane på den røde løber til uddelingen af The Voice '21 Radio Awards, som løber af stablen på Bremen Teater i København tirsdag aften.

Mahamad Habane har dog ikke oceaner af tid til bryllupsplanlægningen. Snart skal han nemlig på turné med sit første onemanshow, "Ham der komikeren".

- Jeg har nærmest lukket ned for alt andet for at finpudse og gøre showet helt klart, fortæller den dansk-somaliske comedykomet.

Annonce

Mahamad Habane har det seneste år prøvet kræfter med andet end komikkens verden.

Han har medvirket i underholdningsprogrammet "Stormester" på TV 2, og så er han sprunget ud i skuespillet.

Han har medvirket i comedyserien "GG Horsens", haft hovedrollen i rapperen L.O.C.'s musikvideo til nummeret "Milkshake", og til næste år kan han ses i komediedramaet "Miss Viborg".

Men lige nu er der fuld fokus på den forestående comedyturné - og bryllupsfest.

- Jeg er meget fortrøstningsfuld, for det er noget, der har været undervejs længe. Men selvfølgelig har jeg da også lidt nerver på. Det er første gang, jeg skal på turné, så det skal bare være godt, lyder det fra Mahamad Habane.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE