cookie-og-privatlivspolitik
- Vi snakker meget om klassesamfund, om politik og om livet. Og en del om neglelak, mærketøj og sådan noget, vi aldrig er vokset fra at interessere os for, fortæller Paprika Steen om venskabet med Helle Thorning-Schmidt.

2

Billeder

- Vi snakker meget om klassesamfund, om politik og om livet. Og en del om neglelak, mærketøj og sådan noget, vi aldrig er vokset fra at interessere os for, fortæller Paprika Steen om venskabet med Helle Thorning-Schmidt.
Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Gossip

Paprika og Thorning: Vi mødte hinanden nøgne i badet

Der bliver både grinet og snakket alvorligt, når det celebre venindepar ses.
18. november 2020 kl. 22:59 Af Ritzau

Annonce

Der er store smil, og grinene sidder løst, da tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt og stjerneskuespillerinden Paprika Steen møder op på den røde løber sammen til gallapremieren på "Retfærdighedens ryttere".

De to har nemlig været veninder, i noget der ligner ti år.

Og de mødte hinanden så uglamourøst et sted som i fitnesscenteret.

- Vi har været veninder, siden vi trænede sammen nede på Nygårdsvej - det er omkring ti år siden. Vi mødte hinanden nøgne i badet, siger Paprika Steen og griner.

- Det er lige før, supplerer Helle Thorning-Schmidt.

Det celebre venindepar træner ikke længere sammen, men de ses privat, når Helle Thorning-Schmidt er i Danmark.

Og de lægger ikke skjul på, at snakken går, når de to er sammen.

- Vi snakker meget om, hvor vi kommer fra. Vi snakker meget om klassesamfund, om politik og om livet. Og en del om neglelak, mærketøj og sådan noget, vi aldrig er vokset fra at interessere os for, fortæller Paprika Steen.

Sidste år havde Paprika Steen en tumor i hovedet, og det er også en af de ting, de to veninder har talt om igennem hele forløbet.

- Jeg havde den i hovedet - og ikke i hjernen - og det vil sige, jeg var heldig, fortæller Paprika Steen.

- Når der sker en stor ting i ens liv, der handler om ens helbred, så sker der et eller andet med en. Jeg føler mig mere grounded nu, forklarer hun.

Den 56-årige skuespillerinde gør i det hele taget en indsats for at holde fast i vennerne - især under coronapandemien.

- Det har været enormt ensomt. Jeg bor alene, og det er svært. Jeg prøver at holde min corona-boble. Jeg har en gammel far, så jeg passer meget på, fortæller Paprika Steen.

- Vi har sådan en spiseklub, hvor vi mødes fire, der alle er singler, og hvor børnene er flyttet, fortæller Paprika Steen.

Og lige i øjeblikket er der altså også mulighed for at hænge ud med veninden Helle Thorning-Schmidt, som ellers normalt bor i London.

- Jeg er strandet lidt i København lige nu. På grund af minksituationen har de jo stoppet alle fly fra København til London.

- Jeg kan godt tage tilbage, fordi jeg bor i London, men man skal være i to ugers isolation, siger 53-årige Helle Thorning-Schmidt og fortæller, at det er tre uger siden, hun har været i London.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce