cookie-og-privatlivspolitik
Siden 2013 har 36-årige Phillip Faber været chefdirigent for DR's pigekor. Som ung var han så fokuseret på at komme ind på musikkonservatoriet, at han godt kan ærgre sig over, at han aldrig kom ud at rejse. (Arkivfoto)

2

Billeder

Siden 2013 har 36-årige Phillip Faber været chefdirigent for DR's pigekor. Som ung var han så fokuseret på at komme ind på musikkonservatoriet, at han godt kan ærgre sig over, at han aldrig kom ud at rejse. (Arkivfoto)
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Gossip

Phillip Faber: Jeg havde så travlt med at blive til noget

Den succesfulde komponist Phillip Faber gik direkte til uddannelsen, hvilket kostede på en anden front.
04. maj 2021 kl. 10:00 Af Ritzau

Selv om han kan virke som en mand, hvor meget lykkes, så er det ikke alle drømme og planer, der gennem tiden er blevet ført ud i livet hos den populære komponist og dirigent 36-årige Phillip Faber, som mange sang fællessang med under coronapandemien i 2020.

En af de ting, han godt kan drømme om, men i sin tid gav afkald på til fordel for karrieren, er den eksotiske dannelsesrejse i sabbatårene.

- Jeg kan nok kigge tilbage og være lidt ærgerlig over, at jeg aldrig fik rejst verden rundt og fandt mig selv i Fjernøsten, fordi jeg havde så travlt med at komme ind på musikkonservatoriet.

- Jeg havde så travlt med at blive til noget, at jeg ikke fik rejst rundt og teet mig fjollet, siger han og tilføjer, at han dog har det som blommen i et æg i sin tilværelse i dag.

Phillip Faber, der troppede op til Zulu Awards 2021, fordi han var nomineret som årets tv-vært, havde i sine helt unge år også en drøm om at gøre karriere i skuespillerfaget.

Annonce

Han havde indtil flere teaterroller heriblandt en i "Et juleeventyr" i Glassalen i Tivoli i 1996.

Senere kunne man også se ham i rollen som Leslie i "Bølle Bob"-filmen.

Men som mange ved, blev det ikke skuespilkarrieren, den populære dirigent begav sig ud i.

- Min skuespillerdrøm er aldrig blevet til noget, men det passer mig godt, for jeg tror, jeg var blevet en sindssyg dårlig skuespiller, siger han.

Sidst men ikke mindst er der hele fitnessdrømmen, som heller ikke er blevet til noget indtil videre.

Annonce

- Jeg gør, hvad jeg kan for at holde farkroppen i ave. Det er en evig kamp, jeg dog ikke kæmper særlig stærkt, svarer han.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE