cookie-og-privatlivspolitik
Fredag efter fredag har vært Mads Steffensen og DR Pigekorets chefdirigent, Phillip Faber, stået i front for "Fællessang - hver for sig".
Fredag efter fredag har vært Mads Steffensen og DR Pigekorets chefdirigent, Phillip Faber, stået i front for "Fællessang - hver for sig".
Foto: DR Presse/Free

Gossip

Phillip Fabers fællessang rammer Parken

Fællessang er kommet for at blive, lyder det fra DR.
29. maj 2020 kl. 11:47 Af Ritzau

Annonce

Da coronapandemien for alvor indtog det ganske danske land og holdt rigtig mange mennesker indendørs, opstod idéen om fællessang med DR Pigekorets chefdirigent, Phillip Faber, i front.

Selv om coronaudbruddet er ved at slippe sit greb herhjemme, fortsætter DR's fællessang, selv om fredagsudsendelsen "Fællessang - hver for sig" foreløbigt sendes for sidste gang fredag den 29. maj.

Det oplyser Danmarks Radio.

- Fællessang har været danskernes tro følgesvend i denne tid. Det er blevet en tradition for DR at være sammen med danskerne, når der synges. Derfor vil der være fællessang med DR ved særlige lejligheder, hvor vi har tradition for at synge, skriver DR på Facebook.

Derfor afholder DR den 13. juni "Fællessang i Parken" med sportsværterne Josefine Høgh og Tina Müller ved roret i forbindelse med det oprindeligt planlagte fodbold-EM.

Sankthans ti dage senere - den 23. juni - bliver også markeret med fællessang, og her er det Mads Steffensen, som guider seerne gennem aftenen - nøjagtig, som han har gjort fredag efter fredag under coronakrisen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce