cookie-og-privatlivspolitik
Johannes Langkilde bliver vært på DR-programmet "Det politiske talkshow", som fremover bliver sendt på DR1 hver torsdag aften. (arkivfoto)
Johannes Langkilde bliver vært på DR-programmet "Det politiske talkshow", som fremover bliver sendt på DR1 hver torsdag aften. (arkivfoto)
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Gossip

Populær DR-profil får ny værtstjans

Johannes Langkilde skal fremover diskutere ugens politiske begivenheder som vært på "Det politiske talkshow".
14. august 2019 kl. 09:40 Af Af Signe Julie Andersen, ritzau fokus

Annonce

DR Nyhedernes Johannes Langkilde har fået udvidet sin jobtitel.

Resten af året skal han nemlig hver torsdag aften efter TV Avisen på DR1 diskutere ugens vigtigste politiske begivenheder som ny vært på programmet "Det politiske talkshow".

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Programmet, der tidligere blev sendt på DR2 med Mette Vibe Utzon som vært, skifter dermed både kanal, sendetidspunkt og vært. DR oplyser, at programmet desuden vil blive sendt live fremover.

Aktuelle politiske begivenheder vil dog fortsat være omdrejningspunktet i programmet, når Johannes Langkilde sætter sig ved roret.

Det fortæller Morten Tvegaard, der er redaktionschef for politik i DR Nyheder, Aktualitet og Distrikter.

- Ambitionen med "Det politiske talkshow" er at lave et bredt program om politik for alle danskere, hvor vi prøver at blive klogere på forskellige politiske holdninger.

- Vi har et oprigtigt ønske om at forstå dansk politik og de visioner, der ligger bag, bedre, og derfor er programmet renset for skænderi og mudderkastning, siger han i pressemeddelelsen.

"Det politiske talkshow" flytter ifølge Morten Tvegaard fra DR2 til DR1, fordi programmets bredde på mange måder passer bedre til DR1.

Samtidig er sendetidspunktet torsdag aften på DR1 blevet ledigt, efter "Langt fra Borgen" sendte for sidste gang før sommerferien.

DR oplyser, at Johannes Langkilde, der er udlånt til "Det politiske talkshow" resten af året, i et vist omfang vil fortsætte som vært på TV Avisen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang asfalt i… 13. august 2020 kl. 07.43

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

Annonce