cookie-og-privatlivspolitik
I aktualitetsshowet "Det bli'r godt igen" sætter Natasja Crone og Mikkel Beha Erichsen blandt andet fokus på nogle af de mange ændringer, coronaen har skabt i vores liv, og hvordan vi har ændret adfærd og kastet os ud i gør-det-selv-projekter, puslespil, strikning og surdej.
I aktualitetsshowet "Det bli'r godt igen" sætter Natasja Crone og Mikkel Beha Erichsen blandt andet fokus på nogle af de mange ændringer, coronaen har skabt i vores liv, og hvordan vi har ændret adfærd og kastet os ud i gør-det-selv-projekter, puslespil, strikning og surdej.
Foto: Per Arnesen / TV2/Free

Gossip

Populære TV2-værter skal stå i spidsen for coronashow

Natasja Crone og Mikkel Beha Erichsen skal være værter for TV2's aktualitetsshow "Det bli'r godt igen".
23. februar 2021 kl. 15:24 Af Ritzau

Annonce

Den 11. marts 2020 er gået over i historiebøgerne som dagen, hvor statsminister Mette Frederiksen første gang lukkede landet ned for at inddæmme den verdensomspændende coronavirus.

Snart nærmer vi os årsdagen.

Det bliver markeret på TV2 søndag den 7. marts med aktualitetsshowet "Det bli'r godt igen", som får Natasja Crone og Mikkel Beha Erichsen som værter og et væld af gæster og musikalske optrædener.

Det oplyser TV2 i en pressemeddelelse.

- "Det bli'r godt igen" er den sætning, vi muntrer hinanden op med, og den stemning prøver vi at ramme i programmet. Vi har også brug for at grine lidt af os selv og den måde, vi har ændret adfærd på under coronaen, siger TV2's eventchef, Kamilla Walsøe, i pressemeddelelsen og fortsætter:

Annonce

- Anders Breinholt kigger forbi med rammende klip i selskab med en kendt gæst. Christian Degn, Lene Beier og Rasmus Tantholdt besøger inspirerende danskere. Og mon ikke også Mikkel Beha Erichsen tager en tur i sin jolle i Københavns Havn og inviterer gæster om bord, teaser hun.

Der bliver også kigget på situationen uden for landets grænser, og hvordan andre lande har håndteret pandemien.

- Situationen er fortsat meget alvorlig, og vi er alle slidte oven på et vanvittigt år. Men foråret er på vej, og mere end nogensinde har vi brug for at muntre hinanden op og minde om, at vi heldigvis går mod lysere tider, siger Kamilla Walsøe i pressemeddelelsen.

"Det bli'r godt igen" sendes på TV2 søndag den 7. marts klokken 20.00.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

AF: JOHN WENNERWALD

Din region er foran 14. februar 2021 kl. 20.59

AF: BENNY BURMEISTER

Gratis transport af el. 10. februar 2021 kl. 09.41

Annonce

ANNONCE