cookie-og-privatlivspolitik
Ellen DeGeneres (til højre) har stået i spidsen for talkshowet "Ellen" i 13 år. Her ses hun under et interview med den tidligere amerikanske præsidentkandidat Hillary Clinton (til venstre) i maj 2016. (Arkivfoto)
Ellen DeGeneres (til højre) har stået i spidsen for talkshowet "Ellen" i 13 år. Her ses hun under et interview med den tidligere amerikanske præsidentkandidat Hillary Clinton (til venstre) i maj 2016. (Arkivfoto)
Foto: Lucy Nicholson/Reuters

Gossip

Populært tv-show skal under lup: Anklaget for racisme

Ellen DeGeneres' talkshow skal undersøges af selskabet bag efter anklager om "giftigt arbejdsmiljø".
28. juli 2020 kl. 17:00 Af Ritzau

Annonce

Siden 2003 har den amerikanske talkshow-vært Ellen DeGeneres haft et utal af gæster på besøg i sit talkshow "Ellen" - altid med masser af grin og godt humør.

Men bag kulisserne er stemningen angiveligt fyldt med frygt, intimidering og racisme.

Det er i hvert fald, hvad en række anonyme kilder har anklaget showet for, hvilket selskabet bag "Ellen", WarnerMedia, nu vil undersøge.

Det skriver avisen The New York Times.

Ifølge avisen skal WarnerMedias personaleafdeling interviewe nuværende og tidligere ansatte om deres erfaringer med at være en del af talkshowet.

Undersøgelsen kommer, efter at mediet Buzzfeed tidligere i juli bragte en række hårde anklager fra anonyme kilder, som påstår, at medarbejdere er blevet fyret for at tage sygeorlov, og at andre er blevet udsat for racisme.

Hverken WarnerMedia eller 62-årige Ellen DeGeneres selv har ønsket at kommentere den kommende undersøgelse.

Men i et svar til Buzzfeed fortæller talkshowets tre ledende producere, at de er "knuste" over at høre, at nogle af de ansatte har haft "dårlige oplevelser".

- Vi tager det her meget seriøst. Ligesom mange andre rundt om i verden, der er i gang med at lære, er vi klar over, at vi er nødt til at gøre det bedre. Vi er fast besluttede på at være bedre, sagde producerne til Buzzfeed i midten af juli.

Talshowet er i alt blevet sendt over 18 sæsoner, hvilket udgør flere end 2800 episoder, og har modtaget et hav af Emmy-priser.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce