cookie-og-privatlivspolitik
I flere år har prins William sat fokus på mentalt helbred i de britiske fodboldrækker gennem initiativet "Heads Up". Det var også et af flere samtaleemner, da han gæstede podcasten "That Peter Crouch Podcast". (Arkivfoto)

2

Billeder

I flere år har prins William sat fokus på mentalt helbred i de britiske fodboldrækker gennem initiativet "Heads Up". Det var også et af flere samtaleemner, da han gæstede podcasten "That Peter Crouch Podcast". (Arkivfoto)
Foto: Pool/Reuters

Gossip

Prins William afslører: Her er den værste gave jeg har givet Kate

Den britiske prins har gæstet en fodbold-podcast, hvor der også var tid til at afsløre private flovheder.
29. juli 2020 kl. 10:15 Af Ritzau

Annonce

Den dårligste gave, britiske prins William nogensinde har givet sin kone, hertuginde Catherine, er hverken en kikset julesweater eller et gavekort til et fitnesscenter.

Det er uden tvivl den kikkert, som prinsen gav hende for adskillige år siden, fortæller han som gæst i den engelske fodboldspiller Peter Crouchs BBC-podcast.

- Jeg gav engang min kone en kikkert. Det har hun aldrig ladet mig glemme. Det var tidligt i min charmeoffensiv, siger han ifølge mediet Hello Magazine i podcasten.

Kikkerten var ellers pakket pænt ind, og prinsen havde høje forventninger til, hvad hun ville synes om den. Men desværre faldt den ikke i god jord.

- Jeg sagde til hende: "Den er virkelig fantastisk. Se, hvor langt du kan se med den. Men hun så bare på mig og sagde: "Det er en kikkert. Hvad sker der?", siger han i "That Peter Crouch Podcast".

Den 38-årige prins, der er dronning Elizabeths barnebarn og nummer to i den britiske tronfølge, var egentlig gæst hos fodboldspilleren for at tale om mental sundhed i fodboldverdenen.

Netop det emne har han gennem de seneste par år brugt mange af sine vågne timer på at tale om, og det blev der heldigvis også tid til at runde.

- Vi taler om fysisk kondition, men aldrig om mental kondition. Det er vigtigt, at vi har det godt mentalt, siger den britiske prins i podcasten.

Prins William er ærespræsident i det britiske fodboldforbund, FA, og står samtidig bag initiativerne "Heads Up" og "Heads Together", der sætter fokus på mental sundhed i fodbold og i det britiske samfund generelt.

Han har også brugt sin stemme til at få ændret navnet på årets finale i den store britiske fodboldturnering FA Cup, så den nu hedder "Heads Up FA Cup final".

I finalen, der spilles lørdag aften, mødes London-klubberne Arsenal og Chelsea.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce