cookie-og-privatlivspolitik
Prins William og hertuginde Kate rejser mandag til Pakistan for første gang.
Prins William og hertuginde Kate rejser mandag til Pakistan for første gang.
Foto: Pool/Reuters

Gossip

Prinsepar på farefuld rejse: Alle detaljer holdes hemmelige

Mandag rejser prins William og hertuginde Kate på deres første officielle rejse til Pakistan.
14. oktober 2019 kl. 11:18 Af Ritzau

Annonce

Når prins William og hertuginde Kate mandag sætter sig på et fly for at rejse til Pakistan, har de fem dage forude i det uroplagede land.

Men hvad der skal ske, mens det royale britiske par besøger landet, er der ikke sluppet mange detaljer ud om. Af sikkerhedshensyn er programmet for turen nemlig i store træk forblevet en hemmelighed, skriver forbes.com.

Journalister, der dækker besøget, bliver briefet i sidste minut om, hvad programmet er, skriver mediet, der også kan fortælle, at det pakistanske militær vil danne jernring om parret.

Kensington Palace kalder ifølge flere britiske medier rejsen for den mest komplekse tur, parret nogensinde har været på - både på grund af logistik og de mange sikkerhedshensyn, der skal tages.

Indtil videre er det kommet frem, at parret lander i hovedstaden Islamabad, og at turen vil vare fem dage. De vil rejse rundt i landet til blandt andet byen Lahore og bjergegne mod nord, og de vil besøge forskellige organisationer, der varetager formål, som prinseparret støtter.

De skal desuden også mødes med den pakistanske præsident.

Formålet med rejsen er at ære det historiske forhold mellem Storbritannien og Pakistan og vise, hvordan Pakistan tager sig ud i dag som en dynamisk og fremadskuende nation, lyder det i en pressemeddelelse fra Kensington Palace.

Det skriver mediet aljazeera.com.

Pakistan er ifølge både det britiske og danske udenrigsministeriums rejsevejledning et farligt sted at rejse hen, da der er stor risiko for terror. Der er flere egne af landet, som det direkte frarådes at rejse til.

Prins Williams mor, prinsesse Diana, besøgte Pakistan tilbage i 1996.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce