cookie-og-privatlivspolitik
Leif Sylvesters gedeplakat overrækkes til H.K.H. Prinsesse Marie af Folkekirkens Nødhjælps generalsekretær, Birgitte Qvist-Sørensen i Toldbodens lokaler

2

Billeder

Leif Sylvesters gedeplakat overrækkes til H.K.H. Prinsesse Marie af Folkekirkens Nødhjælps generalsekretær, Birgitte Qvist-Sørensen i Toldbodens lokaler
Foto: Sille Veilmark/Free

Gossip

Prinsesse Marie: Tror vi holder jul i Danmark

Selv om familien er flyttet til Frankrig, regner prinsesse Marie med en dansk jul.
07. november 2019 kl. 19:09 Af Ritzau

Annonce

I august flyttede prinsesse Marie, prins Joachim og deres to fælles børn til Frankrig, men julen regner de med at holde herhjemme.

Det fortalte prinsesse Marie, da hun torsdag deltog i et arrangement med Folkekirkens Nødhjælp, som hun er protektor for.

- Jeg tror, vi holder jul i Danmark, fortalte prinsessen.

Forinden havde hun hørt om velgørenhedsorganisationens arbejde ude i verden. Hun har selv været med Folkekirkens Nødhjælp i blandt andet Cambodja og Etiopien.

- Det betyder rigtig meget at rejse med Folkekirkens Nødhjælp og se deres arbejde. Jeg har altid haft fantastiske oplevelser, det er jo et stort arbejde og et imponerende arbejde. Jeg er meget stolt af at være protektor for organisationen, sagde prinsessen.

Generalsekretær Birgitte Qvist-Sørensen vil gerne have prinsessen med ud i verden igen.

- Prinsessen var jo med os på Folkemødet og på Skive Kaserne og har set, hvordan det foregår, og vi arbejder på at vores protektor selvfølgelig skal med ud og se det, vi laver, sagde hun.

Prinsesse Marie har blandt andet benyttet sit besøg i Danmark til at lancere en kogebog og deltage i en middag mod madspild.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ønsker flere oplysninger… 18. november 2019 kl. 08.29

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel til en kæmpe 17. november 2019 kl. 20.55

AF: BJARKE ROSENKILDE

Hvor bor de blå? 17. november 2019 kl. 00.39

AF: BJARKE ROSENKILDE

I den store xenofob Georg… 16. november 2019 kl. 12.40

AF: JOHN WENNERWALD

Råstofferne forsvinder 10. november 2019 kl. 21.48

AF: BJARKE ROSENKILDE

Medier og logik 10. november 2019 kl. 10.39

Annonce