cookie-og-privatlivspolitik
Trioen bestående af Karen Ellemann, Henrik Qvortrup og Pia Kjærsgaard, skal igennem en række forhindringer på det franske Fort Boyard i underholdningsprogrammet "Fangerne på fortet".
Trioen bestående af Karen Ellemann, Henrik Qvortrup og Pia Kjærsgaard, skal igennem en række forhindringer på det franske Fort Boyard i underholdningsprogrammet "Fangerne på fortet".
Foto: Anthon Unger/Free

Gossip

Qvortrup og Pia K. springer ud som realitystjerner

I årets udgave af "Fangerne på fortet" kan man blandt andre se Pia Kjærsgaard og Henrik Qvortrup kæmpe om nøgler i en række grænseoverskridende udfordringer.
15. oktober 2021 kl. 10:10 Af Ritzau

Den 8. november skal en række kendte danskere igen samle nøgler på det franske Fort Boyard i underholdningsprogrammet "Fangerne på fortet".

Og der er en række opsigtsvækkende navne på deltagerlisten - blandt andre tidligere formand for Dansk Folkeparti Pia Kjærsgaard. Det afslører Nordic Entertainment Group i en pressemeddelelse.

Den 74-årige politiske nester skal dyste sammen med Venstre-veteranen Karen Ellemann og chefredaktør på Ekstra Bladet Henrik Qvortrup.

Det populære program er kendt for at udfordre kendte danskere i alt fra at udføre svære fysiske opgaver til at spise klam mad.

Ud over den politisk engagerede trio bliver sløret også løftet for en række realitystjerner, som de skal konkurrere imod.

Annonce

Et af holdene består af den bageglade Micki Cheng og influenten Mascha Vang, som netop nu kan ses i årets udgave af "Vild med dans".

Deres hold fuldendes af endnu en danseglad kendis, nemlig tv-værten Kristian Bech, som deltog i 17. sæson af dansekonkurrencen.

Der er i alt 16 hold, og de resterende 12 hold vil løbende blive offentliggjort.

Programmet får premiere på Viaplay den 8. november.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE