cookie-og-privatlivspolitik
Føderale anklagere vil have et nævningeting til at inddrage flere beskyldninger mod sangeren R. Kelly, når en retssag mod ham i New York snart begynder. På billedet ses R. Kelly ved en retssag i Chicago i 2019.
Føderale anklagere vil have et nævningeting til at inddrage flere beskyldninger mod sangeren R. Kelly, når en retssag mod ham i New York snart begynder. På billedet ses R. Kelly ved en retssag i Chicago i 2019.
Foto: Amr Alfiky/Ritzau Scanpix

Gossip

R. Kelly møder nye beskyldninger om sex med teenagedreng

Anklagere vil have nævninge til at inddrage flere beskyldninger mod sangeren R. Kelly i retssag i august.
25. juli 2021 kl. 01:34 Af Ritzau

Den amerikanske sanger R. Kelly står over for nye beskyldninger i en retssag mod ham om seksuel udnyttelse. Sagen begynder i New York i august med valg af nævninge.

Således har føderale anklagere indgivet nye belastende beskyldninger mod den 52-årige sanger denne weekend. Det skriver nyhedsbureauet AP.

R. Kelly er i forvejen anklaget for blandt andet at drive en kriminel virksomhed, der rekrutterede kvinder og piger til sex med ham samt pornografi.

Anklagepunkterne involverer seks forskellige kvinder og piger, som ikke er nævnt ved navn i sagen.

Men nu vil føderale anklagerne også have nævningetinget til at høre ind til 12 andre personer, som R. Kelly angiveligt misbrugte seksuelt, truede eller mishandlede.

Annonce

Blandt dem er ifølge anklagerne en 17-årig dreng, som R. Kelly mødte på McDonald's i december 2006. Drengen drømte om at blive musiker, og Kelly inviterede ham til sit studie i Chicago.

Her havde R. Kelly ifølge anklagemyndigheden seksuel omgang med drengen, som på det tidspunkt var mindreårig.

Anklagerne skriver, at der ikke er tale om enkeltstående tilfælde i sagen mod R. Kelly, men at der tegner sig et større mønster.

R. Kellys seksuelle adfærd er blevet efterforsket siden 1990'erne, skriver AP. Han står i øjeblikket også over for anklager i delstaterne Illinois og Minnesota.

I 2019 blev sangeren anklaget for ti tilfælde af grove seksuelle overgreb på mindreårige i årene fra 1998 til 2010. Tre af dem skulle være piger under 17 år.

Annonce

R. Kelly har nægtet sig skyldig i alle anklagerne.

Sangeren blev i 2008 frikendt ved en retssag, hvor han var anklaget for at have sex med en 13-årig pige.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE