cookie-og-privatlivspolitik
Musikproduceren og forretningsmanden Remee og modellen Mathilde Gøhler er blevet forældre igen. Dermed får deres første fælles barn, Kenya, titlen som storesøster. (Arkivfoto).

3

Billeder

Musikproduceren og forretningsmanden Remee og modellen Mathilde Gøhler er blevet forældre igen. Dermed får deres første fælles barn, Kenya, titlen som storesøster. (Arkivfoto).
Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Gossip

Remee og Mathilde i ekstase: Vi er blevet forældre igen

Den kendte popproducer Remee og modellen Mathilde Gøhler er blevet forældre igen. Det er andet barn for kendisparret, som har datteren Kenya.
22. oktober 2021 kl. 15:54 Af Ritzau

Så skete det for anden gang: Popproduceren og forretningsmanden Remee er sammen med sin forlovede, modellen Mathilde Gøhler, blevet forældre igen.

Det oplyser stjerneparret på deres respektive Instagram-profiler.

- Vores lille mirakel kom til verden tirsdag nat, skriver Mathilde Gøhler på sin Instagram-profil.

Med den lille nys ankomst til familien venter der en stor opgave som mor og far for det kendte par. Men det har 28-årige Mathilde Gøhler og 46-årige Remee Jackman prøvet før.

For parret har sammen datteren Kenya, der er seks år gammel, og som nu kan se frem til at være storesøster.

Annonce

Kenya Veneda Gøhler Jackman kom til verden den 22. august 2015. Ifølge parret er hun opkaldt efter det afrikanske land, som hun blev undfanget i.

Mens Kenya er modelmor Mathilde Gøhlers første barn, så har Remee også datteren Emma, der er 22 år gammel, fra et tidligere forhold.

Da Remee og Mathilde Gøhler offentliggjorde, at de ventede barn igen, skete det med en helt særlig følelse hos parret.

Det var nemlig forløsningens glæde, som Remee og Mathilde Gøhler delte med hinanden.

- Det er noget, vi har drømt om i årevis. Endnu en engel er på vej, skrev Mathilde Gøhler som teksten til et Instagram-billede af en glad og samlet familie, mens musikproduceren havde hånden kærligt på den spæde babymave.

Annonce

Også Remee delte sin glæde over den forestående familieforøgelse på sin Instagram-profil.

- Nogle gange kommer de største velsignelser, når du mindst venter det. Vi er så taknemmelig og glade, og vi glæder os til at byde velkommen til det næste medlem af familien, skrev en glad Remee til sit billede.

Siden efteråret 2014 har Mathilde Gøhler og Remee dannet par. Og kærligheden mellem dem har dybe rødder, har de begge vist flere gange.

På de sociale medier deler kendisparret ofte billeder af hinanden og familielivet med datteren Kenya. Samtidig er hverken Remee eller Mathilde Gøhler blege for at dele en kærlighedserklæring til den anden.

- Du møder tusindvis af mennesker, og ingen af dem rører dig virkelig. Så møder du én person, og dit liv er forandret for evigt, lød teksten på et billede, Mathilde Gøhler tidligere har delt i et opslag på Instagram.

Annonce

Remee har i løbet af sin karriere som musikproducent blandt andet stået bag sangen "Keep This Fire Burning" med den svenske sangerinde Robyn.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE