cookie-og-privatlivspolitik
Til dagligt går tvillingerne i 3. klasse på Tranegårdskolen i Hellerup sammen med deres ældre søskende prins Christian og prinsesse Isabella.

4

Billeder

Til dagligt går tvillingerne i 3. klasse på Tranegårdskolen i Hellerup sammen med deres ældre søskende prins Christian og prinsesse Isabella.
Foto: Franne Voigt/Free

Gossip

Royal fødselsdag: Se de nye billeder af tvillingerne

Kongehuset fejrer prins Vincent og prinsesse Josephines runde dag med nye billeder af de royale tvillinger.
08. januar 2021 kl. 09:42 Af Ritzau

Annonce

For ti år siden fordoblede kronprins Frederik og kronprinsesse Mary deres børneflok, da tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine kom til verden.

Og traditionen tro fejrer kongehuset den royale fødselsdag med nye billeder af de nu ti år gamle tvillinger.

- Tvillingerne kom til verden i dag for ti år siden på Rigshospitalet i København med 26 minutters mellemrum. Prins Vincent klokken 10.30 og prinsesse Josephine klokken 10.56, skriver kongehuset til et af de nye billeder på Instagram.

Der er offentliggjort syv nye billeder, som både viser tvillingerne sidde sammen, i omfavnelse og billeder af dem hver især.

Men selv om det er deres første runde fødselsdag, så er der næppe meget fest og farver at se frem til på grund af coronasituationen.

Prins Vincent og prinsesse Josephine blev døbt i Holmens Kirke den 14. april 2011.

Her fik prinsen det fulde navn Vincent Frederik Minik Alexander og prinsessen blev døbt Josephine Sophia Ivalo Mathilda.

Begge børnene har altså også fået et grønlandsk navn - henholdsvis Minik og Ivalo. Og i sommeren 2014 var tvillingerne også med ombord på kongeskibet Dannebrog i Grønland, hvor de tiltrak sig stor opmærksomhed i isbjørnebukser og Thule-kamikker.

De nye billeder af de royale tvillinger er taget af fotograf Franne Voigt som ved flere lejligheder har taget billeder af det danske kongehus. Blandt andet da prins Christian i efteråret fyldte 15 år, og da kronprinsparret i 2014 kunne fejre deres ti-års bryllupsdag.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce