cookie-og-privatlivspolitik
Det er den sjette film om familien Krumborg, som første gang kunne ses i 1991. Der blev også lavet en julekalender, "Krummernes Jul", som blev vist i julen 1996.
Det er den sjette film om familien Krumborg, som første gang kunne ses i 1991. Der blev også lavet en julekalender, "Krummernes Jul", som blev vist i julen 1996.

Gossip

Se traileren: Ny Krummerne-film er spækket med stjerner

30-års jubilæet for den første Krummerne-film fejres med en ny film med et stjernespækket cast herunder Esben Dalgaard, Jacob Haugaard og Ditte Hansen.
15. oktober 2021 kl. 12:04 Af Ritzau

I oktober for 30 år siden stiftede danskerne for første gang bekendtskab med familien Krumborg, drengen med kælenavnet Krumme og den velkendte sang med linjen, "det er svært at være 11 år", som hurtigt blev en landeplage.

I anledning af 30-års jubilæet lander traileren nu til den kommende film om familien Krumborg. Filmen med titlen "Krummerne - Det er svært at være 11 år", får premiere den 16. december.

Det bliver den sjette film om familien Krumborg siden premieren i 1991.

I denne omgang bliver den velkendte karakter Mads "Krumme" Krumborg spillet af barneskuespilleren Noah Storm Otto, som blev kendt som lillebroren Theo i DR-serien "Ulven kommer".

Skuespilleren Esben Dalgaard spiller rollen som den evigt optimistiske far, Jens Krumborg. Han er kendt fra serier som "Hånd i hånd", "1864", "Tinka og kongespillet" og senest Netflix-serien "Kastanjemanden".

Annonce

I Krummerne-filmen genforenes Esben Dalgaard med skuespillerinden Iben Dorner, der spiller Krummes mor. De spiller nemlig også et ægtepar i "Kastanjemanden".

De to luskede forbrydere, der kommer i karambolage med Krumme, spilles af skuespillerne Ditte Hansen og Dejan Cukic.

Også den folkekære entertainer Jacob Haugaard er på rollelisten som viceværten Svendsen.

Filmen får premiere i biografer landet over den 16. december.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Folketidende er i vinter dvale. 06. december 2021 kl. 12.15

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen har… 06. december 2021 kl. 12.04

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

Annonce

ANNONCE