cookie-og-privatlivspolitik
Simon Kvamm er en af de syv kunstnere, der medvirker i årets udgavet af TV2-programmet "Toppen af poppen", som kan ses til efteråret. (Arkivfoto)
Simon Kvamm er en af de syv kunstnere, der medvirker i årets udgavet af TV2-programmet "Toppen af poppen", som kan ses til efteråret. (Arkivfoto)
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Gossip

Simon Kvamm har takket ja til Toppen af Poppen

Katinka Bjerregaard, Malte Ebert samt forsangeren fra Nephew og Hugorm medvirker i årets "Toppen af poppen".
19. april 2021 kl. 10:28 Af Ritzau

Det kommer til at runge ved Mols Bjerge inden for kort tid.

For i slutningen af april finder optagelserne til årets udgave af TV2-programmet "Toppen af poppen" sted, og ud over kunstnerne Katinka Bjerregaard samt Malte Ebert, har også den 46-årige musiker Simon Kvamm meldt sig klar.

Forsangeren fra Nephew og Hugorm har nemlig takket ja til at medvirke, skriver TV2, der står bag musikprogrammet, som har kørt i mere end et årti.

Under nedlukningen har Simon Kvamm længtes efter at hænge ud med kolleger i musikbranchen, hvilket også er en af årsagerne til, at han ser frem til at medvirke i programmet.

- Jeg forestiller mig, at det bliver ligesom én lang familiefest med enormt mange musikalske indslag på enormt højt niveau, siger Simon Kvamm til TV2.

Annonce

Om det bliver ligesom en familiefest, vil tiden vise, men i hvert fald er det indtil videre blevet offentliggjort, at han kommer til at betræde landskabet i den sydlige del af Djursland i selskab med sanger og tekstforfatter Katinka Bjerregaard samt sangskriver og sanger Malte Ebert.

Simon Kvamm slog igennem med bandet Nephew i 2004 med albummet "USADSB", der blandt andet indeholdt hits som "Superliga"og "Movie klip".

To år senere kunne vi synge med på blandt andet "Igen og igen &", som var en del af albummet "Interkom kom ind", der tilmed sikrede bandet prisen for årets album ved Danish Music Awards i 2007.

I 2009 valgte Nephew dog at holde pause, hvorefter Simon Kvamm var en del af "De eneste to" med Peter Sommer.

Men Nephew blev senere gendannet, og i 2020 udgav musikeren ligeledes musik med bandet Hugorm.

Annonce

Optagelserne til "Toppen af poppen" finder sted i april, og programmet kan ses til efteråret på TV2 Play og TV2.

"Toppen af poppen" blev sendt første gang i 2011, og idéen bag programmet er, at de syv kunstnere slår sig ned sammen for en tid og over syv programmer fortolker hinandens musik.

Den seneste udgave af "Toppen af poppen" havde premiere i slutningen af august 2020, hvor man i anledning af programmets 10-årige levetid valgte at lade 25 tidligere deltagere medvirke på ny.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Er Det Konservative… 13. maj 2021 kl. 16.24

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

Annonce

ANNONCE