cookie-og-privatlivspolitik
Farshad Kholghi ses her som talkshowværten Fushu i sit nye talkshow, "Fushus hjælpepakke". Han har blandt andre besøg af skuespilleren Troels Malling, sexologen Joan Ørting, TV2-værterne Janni Pedersen, Lene Beier og Jes Dorph og tv-personligheden Linse Kessler.
Farshad Kholghi ses her som talkshowværten Fushu i sit nye talkshow, "Fushus hjælpepakke". Han har blandt andre besøg af skuespilleren Troels Malling, sexologen Joan Ørting, TV2-værterne Janni Pedersen, Lene Beier og Jes Dorph og tv-personligheden Linse Kessler.
Foto: Mathias Rasmussen/Free

Gossip

Skuespiller fik stress: Humoren hjalp da det så mørkest ud

Farshad Kholghi står bag talkshowet "Fushus hjælpepakke", som udspringer af skuespillerens eget stressforløb.
06. juli 2020 kl. 08:15 Af Ritzau

Annonce

Efter en periode med alt for meget om ørerne og en stuvende fuld kalender blev Farshad Kholghi sidste år overmandet af stress, som sendte den kendte skuespiller til tælling.

Forløbet blev samtidig startskuddet til det nye talkshow "Fushus hjælpepakke", hvor Farshad Kholghi indtager rollen som talkshowværten Fushu, som har besøg af kendte gæster - som TV2-værterne Janni Pedersen, Lene Beier og Jes Dorph og tv-personligheden Linse Kessler - til en snak om livets op- og nedture.

"Fushus hjælpepakke" kom som en idé udsprunget af skuespillerens eget stressforløb, hvor latter blev en ventil, fortæller han i en pressemeddelelse.

- Jeg ville gerne lave det her optimistiske show, som en slags ventil for den verden vi lever i, hvor kun dårlige nyheder erobrer forsiderne, siger han og fortsætter:

- For mig personligt var det nemlig humoren, der hjalp mig, da det så mørkest ud. Dette talkshow er fyldt med glæde og humor og fokuserer på de gode og inspirerende historier, der kan fungere som en stærk lykkepille for sjælen, forklarer Farshad Kholghi i pressemeddelelsen.

Samtalerne runder emner som selvmordstanker, frygt og det at være tilstede i nuet, og selv om talkshowet også vender de dystre sider af livet, så handler det om at inspirere andre og skabe glæde.

- Det er noget, som Fushu er verdensmester i, lyder det i pressemeddelelsen.

"Fushus hjælpepakke" kan ses på Facebook.

I rollen som programmets excentriske vært ses Farshad Kholghi, som er kendt fra landets revyscener og for sine roller i "Forbrydelsen", "Nordkraft" og "Bedrag".

Den 49-årige dansk-iranske skuespiller er desuden kendt som debattør og foredragsholder.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Børn skal have en tryg… 26. januar 2021 kl. 20.14

AF: PER HØYEM

Et meget frisk pust 26. januar 2021 kl. 10.18

AF: J. HANSEN

Teknisk udvalg straffer… 25. januar 2021 kl. 10.46

AF: JOHN WENNERWALD

Et frisk pust 24. januar 2021 kl. 22.49

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

Annonce